Türkiyenin yükü biz işçilerin omuzlarına yüklendi

featured

(EYT) Bilecik Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği başkanı İsmail Düşünen; “İdlib’te kahraman Türk Mehmetçiğine yapılan alçakça saldırıyı derneğimin adına kınıyoruz.Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, acılı ailelerimize güç ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

EYT’YE KAYNAK YOK DENİLDİ

Güzel ülkemin, güzel insanları, kardeşlerim .Biz EYT’liler bugüne kadar mağduriyetimizi dile getirdik ve yetkili mercilerden bir çözüm bekledik. Lâkin bu güne kadar hiçbir çözüm yoluna gidilmedi. Bize söylenen EYT’ye kaynak yok denildi.

Türkiye ve Türk halkı hakikaten çok güçlü ve çok elverişli kaynakları olan bir ülkedir. Yeterki doğru kullanılsın.
Aslında EYT ye kaynak çok basittir. Bugüne kadar Suriyelilere yapılan 40 milyar dolar, hükümetteki yapılan lüks israf, işsizlik sigortasına kesilen paralar ve bugüne kadar bizden alınan ssk primlerimiz.
Bu maddeler biz EYT lilere kaynak olabilir.

Hükümet bizi yük olarak görmemesi lazım.

Aksine Türkiye’nin yükü biz işçilerin omuzlarına yüklendi. Bizler memleketimiz için çok fedakarlıklar yaptık. Bizden istenen 5000 prim günü yerine bizler 8 ila 10 bin gün arası prim ödedik.
Bugüne kadar sizlere emanet ettiğimiz primlerimizin karşılığını istiyoruz.

Oysaki bizden alınan paralar başka yerlere harcanıyor. Milletin emanet ettiği paraları başka yerlere harcamak kul hakkıdır. Yapılan fuzuli israflar kul hakkıdır.

MAALESEF BİZİM 70 KUŞAĞI NESLİ EN ŞANSIZ NESİLDİR

Öncelikle israfın önünü kesmek, lüks yaşamlarından feragat etmeleri lazım. Maalesef ki bizim nesil olan 70 kuşağı nesli en şanssız nesildir. Bugüne kadar fedakarlığı bizler yaptık
Sıra onlarda.
Devleti devlet yapan içerisinde yaşayan millettir.
Milletini düşünmeyen mağdur eden bir devlet olamaz.
Haklıyız ve haklarımızı alana kadarda mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

BU EYT HABERLERİ DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!