Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın kolları 23 Nisan’da çocukları sevindirdi

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğini milli değerleri öne çıkartarmak, hatırlatmak ve daha değerli kılmak için çocuklara özel oyuncak dağıtımını gerçekleştirdi.

featured

Kadın kollarında görevli olan Ebru Kuşçu’nun günün anlam ve önemi, hazırlık aşaması hakkında yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Bizler Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları olarak her sene düzenlediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı etkinliğini milli değerlerimizi öne çıkartarak hatırlatmak ve daha değerli kılmak için çocuklarımıza özel 23 Nisan’da oyuncak dağıtımını gerçekleştirdik.

Hayırseverlerimizle her sene ortaklaşa yaptığımız bu etkinliğimizde, ikinci el oyuncakları yıl boyunca toplayıp kullanılabilir olanları yaşlarına ve cinsiyetlerine göre ayırıp paketleyip çocuklarımıza kura çekme yöntemi ile şanslarına düşen hediyeleri verdik.

Bunların Yanı sıra balon, bayrak ve şekerlemeler ile de yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturduk. Onların sayesinde dolu dolu mutluluk ve heyecanlarına tanıklık ettik.

Bizler Bozüyük Güneş Spor Kulübü kadın kolları olarak önceliğimizin çocuklarımızın hayatı ve mutluluğu olarak düşünüyoruz. Bu anlamlı ve özel günde yüzlerce çocuğu mutlu etmenin huzuru içerisindeyiz. Başta Kulüp Başkanımız Ümit Kök’e, Kadın Kolları Başkanımız Burçin Köroğlu’na ve Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve en önemlisi hayırsever üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!