BOZÜYÜK VE BİLECİK’Lİ EYT’LİLER DERNEKLEŞME YOLUNA GİDİYOR

featured

Bilecik ve  Bozüyük ‘te  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)  merkezi  Bozüyük olmak üzere bağımsız olarak  dernekleşme yoluna gidiyor. Konu üzerine açıklama yapan dernek kurucularından Mehmet Ali Çelik şunları söyledi ;

“Emeklilikte yaşa takılanlar olarak verdiğimiz topyekün mücadelede çıtamızı bir kat daha yükselterek kendi ilimizde dernekleşme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Federasyon oluşturmak için diğer illerle birlikte demokratik olarak yapacağımız seçim ile yeni yönetimlerimizi belirlemek için ilk taşı Bozüyük’te koyuyoruz.

Kuruluş çalışmalarına başladığımız derneğimizi Bilecik genelinde ulaşamadığımız EYT’li bırakmayacak şekilde yapılandıracağız. Hedef Türkiyede’ki bütün EYT’lilere ulaşıp federasyonumuzu oluşturup EYT’lilerin gücünü hem Türkiye ,hem dünyaya göstereceğiz.

Türkiye çapında staj mağduriyeti ,EYT sorunu , ABO (Aylık bağlama oranı) ,zorunlu BES (bireysel emeklilik sistemi)  ve kıdem tazminatlarımızı savunmak için canla başla mücadele edeceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!