Şehrimize kapalı yüzme havuzu, aqua parkı, hamam ve saunası olan bir kompleks kazandıracağız

Bozüyük İYİ Parti'den Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel seçim projelerini açıklamaya devam ediyor. "Hamam, geleneksel Türk kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır" diyen Mete Yüksel bu konu ile ilgili "Bozüyük'e kapalı yüzme havuzu, aqua parkı, hamam ve saunası olan bir kompleks kazandıracağız" dedi.

featured

Bozüyük İYİ Parti’den Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel, daha önce haberini yaptığımız “Mete Yüksel’in şapka çıkartılacak projesi. Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesisleri” başlıklı haberden sonra, bu kez Bozüyük’ün en büyük ayıbı olarak gördüğü, Bozüyük’e yakışır kapalı yüzme havuzu, aqua park ve hamamında bulunduğu büyük bir kompleks yapacağını söyledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Kapalı yüzme havuzu, aqua park ve hamam Projesini seçim vaatlerinin içinde yer aldığını belirten Bozüyük İYİ Parti’den Belediye başkan adayı olan Miraç Mete Yüksel, “Türk kültürünün ve geleneklerinin bir parçasının tekrar canlandırmanın beraberinde turizm yönünden de ilçemize büyük bir avantaj sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Hamam’ın Türk geleneklerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Mete Yüksel, “Hamam, geleneksel Türk kültürünün bir ayrılmaz parçasıdır. Kompleksimiz içinde yer alacak hamamımız, daha modern, daha kullanışlı ve daha fonksiyonlu. İlçemizin kültürel zenginliğini ve turizm potansiyelini artıracak önemli bir kompleks olacak” dedi.

Mimari yapısının tarihsel bir doku gibi işlenecek olan kompleksin içindeki hamamda havuzu, saunası, buhar odaları, masaj odaları, şok havuzu, dinlenme salonu gibi bölümler bulunacak.

Vatandaşlarımızın istediği ve yıllardır beklediği yarı olimpik yüzme havuzumuz, kompleksimizin içinde ayrı bir öneme sahip. Artık çocuklarımız yüzme öğrenmek için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yanında, aqua park ve çocuklar için de yüzme havuzları bulunacak” dedi.

thumbnail
İlişkili Haber
Mete Yüksel’in şapka çıkartılacak projesi. Bozüyük Sosyal dinlenme ve eğlence tesisleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!