Bozüyük Yeni Mahalle muhtar adayı Kamile Yıldız “Mahalle meclisi kurarak, mahalleli kültürünü yaşatacağım”

Bozüyük Yeni Mahalle muhtar adayı Kamile Yıldız, “Mahallemi en iyi hizmetle buluşturmak için bu yola çıktım. Mahalle meclisini kurarak, mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini yaşatmak istiyorum.” dedi.

featured

Bozüyük yerel seçimlerde Yeni Mahalle’den muhtar adayı olan Kamile Yıldız, Bozüyük Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Muhtarlık, mahallede en ücra köşede bile oturan vatandaşımıza devletimizin müşfik elini ve tatlı dilini ulaştıran, devletimizin gülen yüz ve temsilcileridir. Yeni Mahallemize muhtar olarak seçilirsem, muhtarlık görevimin yanında sosyal yardım faaliyetlerinden, kadına şiddetle mücadeleye kadar birçok çalışmada yer alacağım” dedi.

Yeni mahalleyi mahalle meclisiyle yönetileceğini bildiren muhtar adayı Kamile Yıldız, kadınlara, çocuklara, yaşlı ve engellilere yönelik çalışma planlarının olduğunu söyledi. Emniyet mensupları ile istihşarelere girerek daha huzurlu bir Yeni mahalle oluşturmak istediğini belirten Kamile Yıldız “özellikle çocuk parklarına güvenlik kamera sistemlerinin kurulması için gerekli tüm çalışmaları yapacağım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!