BİLECİK EYT DERNEK BAŞKANI ‘GÜÇLÜ OLABİLMEMİZ İÇİN GELİN BİZE ÜYE OLUN’

featured

Konu hakkında bilgi veren Bilecik EYT dernek başkanı Mehmet Ali, Çelik “Federasyon olma yolunda illerde dernekleşerek daha güçlü bir yapıya sahip olabilmek için Bilecik EYT derneği (Bilecik Emeklilikte Yaşa Takılanlar SoSyal ve Yardımlaşma Derneği) olarak kuruluşumuzu tamamladık. Hak arama mücadelemizde daha etkin olabilmek için derneğimize üye olup ,el ele vererek ,güçlenerek ,daha aktif örgütlenerek sesimizi tüm Türkiye’ye duyuracağız.

Üstüne basa basa söylüyoruz ki hiç bir siyasi partinin güdümü altında değiliz , olmayacağızda ! Bizler haklı davamız için onurlu duruş sergiliyen sivil toplum örgütüyüz. Sadece elimizden alınan haklarımızı talep ediyoruz.

Davamız sadece gasp edilen emeklilik hakkımız değil ,aynı zamanda Aylık Bağlama Oranları (ABO) , Staj mağduriyeti, Kıdem tazminatları ve Zorunlu bireysel emeklilik sigortası haklarımızıda savunmaktır.

Bunun için bu maduriyetlere karşı durabilmemiz için tüm halkımıza sesleniyorum. Gelin derneğimize üye olun veya destek olun. Sen yoksan bir eksiğiz . Yeni dernek merkezimize gidip üye olmanızı ve EYT mağduriyetinin bitmesi için çaba harcayan Bilecik’li arkadaşlarımıza desteğinizi maddi ve manevi olarak vermenizi bekliyoruz. “dedi.
Dernek bürosu:
Çarşı Mah. Saray cık Cad. No:12/B Nadir uncu iş mrk. Bozüyük/Bilecik
Bilecik EYT Derneği Bşk Mehmet Ali Çelik
Tel no: 0 534 715 80 36

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!