GECE 3 TE EYT MAĞDURLARINI TELAT BAKKALCIOĞLU VE EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

featured

Sosyal medya üzerinden örgütlenen EYT mağdurları 10 Şubat 2019 Pazar günü Ankara da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nden hükümete seslenmek için Bozüyük ten kafilelerce araç ile yola çıktılar. Bozüyük ten yaklaşık 600 kişilik EYT li gurubu Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı M.Telat Bakkalcıoğlu ve ekip arkadaşları gece 3.00 da Bozüyük otogarına uğurlamaya geldiler.

GÖNLÜMÜZ ONLARLA BERABER

Bakkalcıoğlu burada yaptığı açıklamada;
“Yaş nedeniyle emeklilikte sorun yaşayan insanların sorunlarını çözmek lazım. O nedenle EYT li arkadaşlarımız aylardır büyük mücadele veriyorlar,haklarını arıyorlar. Şu anda Ankara ya topluca seslerini duyurmaya gidiyorlar. Allah yardımcıları olsun ,Allah yolarını açık etsin , gönlümüz onlarla beraber” dedi.

Bilecik Emeklilikte Yaşa Takılanlar sosyal ve dayanışma derneği plakform sözcüsü Mehmet Ali Çelik yaptığı açıklamada ;
Saat 9.30’da Anıtkabir’de toplanacağız, ardından saat 13’te Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bir araya geleceğiz ve buradan hükümete seslenerek emeklilikte yaşa takılanlar olarak, elde ettiğimiz olan haklarımızı bizlere verilmesini isteyeceğiz.Bu soğuk gecenin 3 ünde bizleri yalnız bırakmayan Mehmet Telat Bakkalcıoğlu ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!