Miraç Mete Yüksel’in “Bozüyük çocuk köyü” projesinde neler var! Neler!

Bozüyük İYİ Parti'den Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel seçim projelerini açıklamaya devam ediyor. Mete Yükselin "Bozüyük Çocuk köyü" projesi ile göleti, değirmeni, çiftliği, camisi ve meydanıyla çocuklara köy ortamını yaşatırken, aynı zamanda eğlenerek öğrenmelerini, doğayı deneyimleyerek yakından tanımalarını da sağlayacak. Ayrıca köy içerisinde büyük bir de macera parkı var.

featured

Çocuk Köyü projesi hakkında bilgi veren Bozüyük İYİ Parti’den Belediye başkan adayı Miraç Mete Yüksel, “Çocuk Köyü ile çocuklara şehir hayatı içerisinde kendileri için özel olarak hazırlanmış açık bir alanda gerçek bir köy ortamı hissiyatını yaşatmak ve aileleri ile birlikte daha kaliteli zaman geçirmeleri hedeflenmektedir.

Bu özel proje ile çocuklar eğlenerek öğrenecek, doğayı ve çevreyi deneyimleyerek daha yakından tanıma şansı yakalayacaktır.

Çocukların takım çalışmasına ve birlikte eğlenme becerilerine destek olup onlara paylaşmayı ve birlikte başarmayı öğretecektir Ailelere de, çocuklarını eğlenirken öğrendikleri eğitici bir ortamda gözlemleme olanağı sağlayacaktır.

Camisi, çeşmesi, kahvehanesi, köy konağı, çiftliği, tarım alanları, göleti, deresi, şelalesi, değirmeni, meyve bahçeleri, piknik alanları ve bilyeli araba parkuru ile “Bozüyük Çocuk Köyü” kent içindeki çocukların köy hayatını deneyimleyebilecekleri orijinal ve gerçek bir imkan sunacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!