Erkan Karalar Bozüyük CHP ilçe başkanlığına aday oldu

featured

28 Aralıkta yapılacak olan CHP Bozüyük ilçe başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala bir adayda 1984 doğumlu Eti gıda sanayii Bozüyük fabrikasında çalışan emekçi Erkan Karalar’da aday oldu. Erkan Karalar yaptığı açıklamada;

SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLMAK İÇİN BU YARIŞTA BENDE VARIM

“Köklerini kuvayi milliyeden alan Cumhuriyet Halk Partimizin yılmayan neferleri ! Üyesi olmaktan gurur duyduğum, çocukluğumun, gençliğimin rüzgarını hep genç bırakan Cumhuriyet Halk Partisinde sessiz çoğunluğun sesi olmak için, bu demokrasi ve hizmet yarışında bende varım.

Hedeflerimiz partimizde en demokratik koşulları sağlayıp, çoğulcu demokrasiyle çıtamızı her adımda biraz daha yükseltmektir. Üyelerimiz ve siz değerli Bozüyük halkının da söz sahibi olacağı bir yönetim için herkesin ve her kesimin desteğini bekliyorum.

28 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 da Bozüyük Uğur Mumcu kültür Merkezinde yapılacak olan 37. olağan ilçe kongremize katılımlarınızı bekliyorum. Bu demokrasi yarışında aday olan arkadaşlara ve yönetim kurullarında yer alacak herkese başarılar dilerim.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!