CHP İlçe başkanı İhsan Esel güven tazeledi. Kongrede eteklerdeki taşlar döküldü!

Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. olağan genel kurulunu Uğur Mumcu kültür merkezi belediye düğün salonun da gerçekleşti.

featured

Bozüyük CHP İlçe başkanlığı için İhsan Esel ve Alper Kalkan’ın aday olduğu kongrede, diğer siyasi parti temsilcileri ile Bozüyük’te faaliyet gösteren dernek başkanları da katılım sağladı. İhsan Esel tarafından, Mustafa Arda, Mehmet Karapınar ve İsmail Çoma adına eşine hizmet plaketleri takdim edildi.

Divan kurulunun seçilmesinden sonra, adaylar yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Yapılan kongrenin, bir önceki kongreden daha az katılımın sağlanması, akıllara soru işaretlerini getirdi. Kongrede söz alan ve Bozüyük Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Nadir Saka resmen, esmedi, gürledi.

VATANDAŞLARA VE PARTİLİLERE VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ
“Hep doğruları söylediğim için 9 köyden kovuldum” diyen Nadir Saka “Seçimi kazandık ama dört buçuk senede neler oldu, memnun olan var mı? Az mutlu bir azınlık var! Vatandaşlara ve partililere verilen sözler yerine getirilmedi” diyerek Bozüyük Belediye başkanına serzenişte bulundu. (Bunun detaylı haberi hazırlanıyor)

BİZİM HAKKIMIZDA ZİBİDİ DİYE İTHAMLARDA BULUNUYORLARMIŞ?
Nadir Saka’dan sonra Bozüyük CHP Gençlik kolları başkanı Kadir Alkan, sahnede bulunan yazı panosuna “zibidi” yazarak “Bazen bizim hakkımızda zibidi diye ithamlarda bulunuyorlarmış, çok merak ediyorum zibidi’nin iki tane kelime anlamı var biri süslü, ben o tarzdayım diğeri de serseri aslında oda beni yansıtıyor. Kararsız kaldım acaba serseri tarafındamıyım yoksa diğer tarafta mı? Benden önceki gençlik kolları başkanımıza da zibidi diye hitap edildi. Acaba Gençlik Kolları başkanlığına özel bir kelime mi bu anlayamadım.

Oy kullanamayan gençlerimiz var, neden siz siyasiler bu gençlere sizler oy kullanamazsınız diyerek küçük düşürüyorsunuz çok merak ediyorum? Bize siyasiler tarafından önceden sen oy kullanamıyorsun cevabı geliyordu. Ben oy kullanmıyordum ama sizin için oy kullanan insanları ikna etmeye çalışıyorum. Ben bunları ikna etmeye çalışıyorum siz neden bizi oy kullanmıyorsunuz diye bir kenara çekiyorsunuz ben bunu anlamıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde İhsan Esel 124 oy alarak güven tazeledi. Alper Kalkan 63 oy ve birde geçersiz oy çıktı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!