Ali Şahinoğlu Pazaryeri Belediye Başkanlığına CHP’den aday adayı

Bozüyük Belediye başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu memleketi Pazaryeri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye başkan aday adayı olduğunu düzenlemiş olduğu toplantıda bildirdi.

featured

Bozüyük’te Belediye başkan yardımcısı iken, Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerine, Pazaryeri Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi müracaatını yapan Ali Şahinoğlu, Pazaryeri CHP İlçe Başkanlığında yapılan bir toplantı ile başvuru belgesini İlçe Başkanı Metin Polat’a sundu.

İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılım ile yapılan toplantıya, Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediye başkan yardımcısı Mahmut Fındık, Bozüyük ilçe başkanı İhsan Esel ve çok sayıda Bozüyük CHP ilçe yönetimi, belediye encümenleri ve CHP il genel meclis üyeleri katıldı. CHP Bilecik il başkanı Ali özdemir ve yönetim kurulunun da katıldığı toplantıda Ali Şahinoğlu şunları belirtti;

“Ata topraklarımız, baba ocağımız olan Pazaryerine borcumuzu ödeyebilmek, hizmet edebilmek için, Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkanlığı başvurusu için buradayız. Oluşturacağımız meclis ve encümen grubumuzla ekip çalışması ve ortak aklı ön plana çıkararak günün gereksinimlerine uygun ekonomik sosyal kültürel alanlarda aktif ve atak, şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim tarzını benimseyeceğimize söz veriyoruz.

Tabi ne zaman? Partimiz kabul ederse, halkımız takdir eder Allah’ da nasip ederse. Ama şu bir gerçektir nasibin yanında iki tane yol arkadaşı vardır; birincisi gayret ikincisi iyi niyet… Bizim iyi niyetimizden şüpheniz olmasın gayretimizin de çok yüksek olacağını ve çok çalışacağımızı buradan bildirmek isterim. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Sağ olun var olun. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!