Bakkalcıoğlu: “Değişim olmak zorunda”

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük ilçe kongresinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu 'değişim' çıkışında bulundu. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Yeri ve zamanı geldiğinde il ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve hatta genel başkan değişebilmelidir” dedi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük ilçe kongresinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Değişim ve dönüşümü anmaya başladıktan sonra çok rahatsız olanlar var. Ama bu olmak zorunda. Önce tüzükte olmalı, programda olmalı belki yol haritalarında olmalı. Ama bunun değişmeyeceği tek şey ilkelerimizdir” dedi.

KİŞİLERDE DEĞİŞEBİLMELİDİR
“İlkelerimizi Atatürk ilkelerini asla değiştiremeyiz, başkada ilkemiz yoktur” diyen Bakkalcıoğlu “O nedenle değişimi sadece tüzüğe, programa dönüştürülmesi de yanlıştır. Kişilerde değişebilmelidir. Yeri ve zamanı geldiğinde il ilçe başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve hatta genel başkan da değişebilmelidir. Bunu bu noktanın dışında bir noktaya sürüklemekte doğru olmaz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!