Nadir Saka esti gürledi! Memnun olan var mı?

Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongresinde söz alan Nadir Saka "9 değil 19. köyden kovulursam da umrumda değil. Bu günde doğruları söylemeye devam edeceğim" dedi ve CHP'den belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

featured

“Hiçbir zaman partime küsmedim, çizgimi bozmadım ve partimden ayrılıp geri dönmedim” diyen Nadir Saka “dört buçuk sene önce 31 Mart 2019 yılında İYİ Parti ile ittifak yaparak 20 yıl sonra Bozüyük belediye başkanlığını kazandık. Herkes canla başla çalıştı, hatta küskünler bile barıştı yeter ki şu seçimi kazanalım diye.

SEÇİMİ KAZANDIK! 4,5 SENEDE NELER OLDU! MEMNUN OLAN VARMI?
Seçimi kazandık, peki 4,5 senede neler oldu? Memnun olan var mı? Az bir mutlu bir azınlık var. Vatandaşlara ve partililere verilen sözler yerine getirilmedi. Belediye binasından terslenerek dönenlerin olduğunu biliyorum. Belediye’ye iş için gidenlere, “kardeşim burası iş bulma kurumu değil” dendiğini biliyorum.

SİZ BELEDİYEYİ BİR DAHA KAZANAMAZSINIZ!
Benim sivil sivil toplumcu bir kimliğim var. Her gün halkın, vatandaşın içindeyim, vatandaşlar da bir memnuniyetsizlik var. Siz belediyeyi bir daha kazanamazsınız.

Vatandaşı sorunlarını belediyeye götürdüğüm de, “Ya Nadir bize hiç gelen yok, hep sana mı söylüyorlar” lafı ile karşılaşınca bir daha belediye binasına çıkmadım” dedi.

ŞUNA SÖYLEYİN İSTİFA ETSİN!
Kendisini Belediye başkanı adayı yapan ilçe başkanı için diyor ki “Şuna söyleyin istifa etsin!”. Ben 50 yıllık bir partili olarak ilk defa böyle bir şey duydum. Bizim parti adabımızda böyle birşey yoktur. Bu ne demektir, parti teşkilatını hiçe sayıp, kendini kendini partiden üstün görmektir. Böyle şeylerin bu partide olmaması gerekir. Böyle şeylerden partimiz zarar görüyor.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?
Ben bundan 2 ay kadar önce Belediye başkanlığına aday adayı olduğumu açıkladım. Neden aday adayı oldum? 50 yıldır partinin içindeyim ve hiç kopmadım. Kendime güvenim sonsuz. Ben emeğin içinden gelen işçi emeklisi bir arkadaşınızım. Emekçi olduğum içinde kendimle gurur duyuyorum. Bu günkü genel kurulun sonrasında demokrasinin gereği olan ön seçim yapılırsa sonuna kadar varım. İster delege bazında, ister üye bazında, benim ,için farketmez. Zaten şu an belediye başkanı da aday adayı olacak. Oda demokrasiye inanan birisi olarak herhalde ön seçim isteyecektir” dedi.

İKİMİZDE GENÇLERİN ÖNÜMÜ AÇMAK İÇİN ÇEKİLELİM
“Benim belediye başkanımıza şöyle bir önerim var” diyen Nadir Saka ben ve başkanımız gençlerin önünü açmak için ikimizde aday adaylığından parti büyükleri olarak çekilsek, genç bir kardeşimizi aday olarak çıkarsak ve maddi manevi destek versek diyorum? daha iyi olmaz mı? Kazanan partimiz olur . Böyle bir şey olursa ben varım dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!