Bozüyük’ü zehirleyeceklerdi. Sahte içki operasyonu

featured

Operasyonlar neticesinde 3 şahıs gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla piyasaya sahte ve kaçak içki sürmeye çalışan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Bilecik ve Bozüyük’te gerçekleştirilen 2 ayrı operasyon sonucunda, il merkezinde 40, Bozüyük’te ise 62 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirildi.Gözaltına alınan 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.Yasal olmayan yöntemlerle üretilen alkol içerikli sahte içkilerin yapımında kullanılan metil alkol nedeniyle zehirlenme, görme bulanıklığı ile devam eden süreç körlük ve ölümle sonuçlanabiliyor.

Başlıca belirtileri arasında, bilinç bulanıklığı, denge ve hareket bozukluğu, baş ağrısı, bulantı, kusma, şiddetli karın ağrısı, sırt, kol ve bacaklarda ağrı, görme bozukluğu ve daha sonra körlük bulunurken, tedavi edilmediği takdirde metabolik asidoz, koma ve solunum durması sonucu ölüm meydana geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!