BİLECİKLİ ADAYLAR ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’E MİSAFİR OLDU

featured

Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı, Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Hayri Suer, Söğüt Belediye Başkan Adayı Osman Yılmaz, Yenipazar Belediye Başkan Adayı Zafer Atılgan, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek, Pazaryeri Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın, İnhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkan Adayı Selim Tuna ve Vezirhan Belediye Başkan Adayı Kemal Gergin AK Parti’nin 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ettiler. Bakan Dönmez’i makamında ziyaret eden adaylar burada bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu. Bilecikli Bakan Dönmez hemşehrisi olan tüm adaylara seçimlerde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Ankara dönüşünde bilgilendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “11’de 11 AK Belediye için omuz omuza verdik. AK Parti İktidarımız, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Teşkilatlarımız ile Önce Millet Önce Memleket diyerek kapı kapı çalışacağız. AK Parti Aday Tanıtım Toplantımız sonrası Hemşehrimiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez Bey bizleri çaya davet etti. Sayın Bakanımıza nazik davetleri ve yakın ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!