Naci Mercan Bozüyük Belediye başkanlığına bağımsız aday oldu! “Halkın parasını halka hizmet olarak geri döndüreceğim” dedi

Bozüyük'de Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler seçim süreci hızlı işliyor. Bir çok isim partilerinden aday adayı olduğunu duyururken, Bozüyük'ün tanınan simalarından, "Bozüyüklü Mucit" lakaplı Naci Mercan da belediye başkanlığına bağımsız aday olduğunu açıkladı.

featured

Naci Mercan, “Bozüyük’ün Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak tek bir sevdam var, o da “Bozüyük’e hizmet”, koltuk sevdası olmayan, halkın parasını halka hizmet olarak geri döndürmektir.” dedi.

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Naci Mercan, “Kimilerinin aday adayı bile olabilmek için araya hatırlı kişiler koyduğu, kulisler yaptığı, büyük paralar harcadığı ve harcayacağı bu süreçte, bağımsız aday oldum. Mercan açıklamasında kendisini, “Bu kentte doğmuş, çocukluğunu, delikanlılığını bu kentte yaşamış, bu kentte esnaflık yapmış, siyaset yapmış Bozüyük’ü karış karış bilen bir kardeşinizim” olarak tanıttı.

Naci Mercan, “Bozüyük’den başka kimsenin bağımlısı değiliz, bu sebepten dolayı bağımsız olarak adayım. Bozüyük’ün gücünü partilere böldürmeyeceğim, bu yüzden bağımsız olarak yola çıktım. En büyük projem birlik beraberlik içinde öteki beriki demeden, Bozüyük’ün kendine yetebilecek olan imkanlarını, fırsata çevirmek olacaktır. Yani Bozüyük Belediyesinin bütçesini halkıma daha faydalı hizmetlere dönüştüreceğim. Bozüyük’ün bir neferi olarak memleketime en akılcı projeleri yapacağıma da söz veriyorum.” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!