Bağımsız belediye başkan adayı Naci Mercan; “Karanlık kapılar arkasında yapılan anlaşmalar elbet gün yüzüne çıkar”

Bağımsız Bozüyük Belediye başkan adayı Naci Mercan haber muhabirimize yaptığı açıklamada "Para güç değildir, Güç; karakterdir, itibardır, öz geçmiştir" dedi.

featured

Bağımsız Bozüyük Belediye başkan adayı Bozüyük’lü mucit, Naci Mercan yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“Bu halk padişahlığa kulluk etmeyi 1923 de bıraktı. Demokratik düzenle yaşamayı, seçmeyi ve seçilmeyi öğrendi. Seçimlerde başkanlığa “X” partiye verirken, aynı kişi belediye meclis üyeliğinde “Y” partisine verdi. Halkımız “koyun” diyerek aşağılandı. Siyaset etek pisliğiyle eşdeğer tutuldu.

Seçilmesi istenilen kişiler birileri tarafından belirlendi ki, başa geldiğinde işlerine engel olan olmasın istenildi. Bu halkı hafife almanın bedeli başka yerlerde de olsa etkisini gösterip o kişi veya kişileri hüsrana uğrattı.

Bilgiye ve habere artık hızlı ulaşılıyor. Bu halk kimseden emir almıyor. Halk kendi iradesini ortaya koyuyor. 31 Mart’ta bu iradeyi görmek istemeyenler mutlaka görecek. Para güç değildir. Güç; karakterdir, itibardır, öz geçmiştir.

Karanlık kapılar arkasında yapılan anlaşmalar elbet gün yüzüne çıkar yada çıkartılır. Pandemi dolayısıyla hiçbir parti altyapısını büyütemedi yada var olanı elinde tutamadı. Geçen yerel seçimlerde ilimize bağlı ilçelerimizde mevcutta başkanlığı elinde olan adayların karşısına bağımsız adaylar çıktı ve kazandılar. Mevcutta olan başkanlar yada adaylar o partiden bir önceki oyun yarısını ancak alabildiler. Halk kendi iradesini gösterdi” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!