YENİ KURULAN ÜLKEM PARTİSİ NEDİR ? NE DEĞİLDİR ?

featured

Türkiye gündemini meşgul eden konulardan biriside yeni kurulan Ülkem Partisi idi. Peki Neydi bu yeni kurulan Ülkem Partisi. İdeoloji olarak yönü neredeydi ? Neler yapmak istiyorlar ,ülkeye ne gibi bir katkı sağlayacaklardı.?

Bu soruların cevabını Bilecik Ülkem Partisi il başkanı Abdullah Kutlubay yaptı.Kutlubay yaptığı açıklamada;
“Ülkem partisi Bilecik il başkanı, MYK üyesi, parti kurucu üyesi, Marmara bölge başkan yardımcılığı görevi yapmaktayım.

Ülkem partisini kurma nedenimizi, partimizi tanıtacak olursak egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğu , cumhuriyet nitelikli , milletimizin varlığını, birliğini,bütünlüğünü, huzurunu ve çıkarlarının her şeyin üstünde tutan , milletimize hizmet etmekle gurur duyan bir devlet, “millet için ;gündüz oturmayan gece uyumayan bir devlet , adaleti ve güvenliği sağlamış hakkı ve hukuku üstün tutan adil ve güvenilir bir devlet … bizim devlet ve devletçilik anlayışımız budur.

Ülkem partisi görüş olarak milliyetçi cumhuriyetçi laik ve devletci bir sistem üzerine ve büyük lider Atatürkün izin’de olan bir partidir.

Öncelikle Halaskar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve inkilaplarına sürekli bağlı kalarak ülke yönetimin de Atatürk’ü örnek alarak ve Türkiye’de yaşayan tüm halkımıza din ,örf ,mehzep ayırmaksızın her kısıma hitap eden bir devletçilik anlayışıyla ,hızla güçlenerek ve büyüyerek sürekli yükselen bir partiyiz.

Şu ana kadar 14 il’de resmi teşkilatımızı kurduk kurulma aşamasında olan toplamda 55 ilimiz var , hedefimiz 84 ile yayılmak .Burada insanların bizlerdeki vatan ve millet aşkını gördükçe ülke sevdalılarının yoğun bir biçim de partimize katılımları sürüyor .

ALLAH nasip ederse Türkiye’de vatan ve millet aşkı ile yananlar ile birlikte iktidar’a yürüyeceğiz.

Basın ajansınızın aracılığıyla buradan tüm yurttaşlarımıza sesleniyorum ;” sizin’de kalbiniz bizim gibi vatan için çarpıyorsa yeriniz burasıdır , ülkem partisidir tüm vatan severleri partimize bekliyoruz ama ülkesini düşünmeyen teröristler ,fetocuklar vatan hainleri kesinlikle bizim partimiz de yer alamaz! bütün halkımıza buradan muhabbetle selamlıyoruz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!