Bilecik’te büyük YOL-SUZLUK !!!

featured

İktidar, muhalefet, yerel yönetim kadroları bu sorun hakkında ne düşünüyor ? Nasıl bir çözüm üretiyor ? Çok merak ediyoruz ?

Günümüz kamu gücü, teknolojik gelişmeler sayesinde, Bozüyük – Bilecik arasında ki, karayolunu üç ayda, dağların yerlerini değiştirerek yapanlara, vesile olanlara çok teşekkür ediyoruz. Zaten kıymetli halkımızda bu teşekkürü sözde bırakmayarak vermiş olduğu destek ve oylarla da hayata geçirmiştir.

Fakat söz konusu Bilecik ve ilçeleri olunca aynı hizmeti alamadığını ve önemsenmediğini üzülerek görüyoruz. İstanbul – Eskişehir kara yolu olmasa bu yol yapılır mıydı? Demek ki, yapılan yol ve hizmet Bilecik ve halkı için değil.

Eğer ki, Bilecik ve halkına hizmet getirilmiş olsaydı Bilecik’in bu yola bağlantısı gayet güzel, modern, sağlıklı, uzun süre hizmet verecek şekilde yapılırdı. Bilecik’e yakışır bir kavşak ve bağlantı yolu yapmak çok mu zor ?

Yıllar sonra bağlantı noktası yapılmaya başlandı ama ne zaman biteceği meçhul. Kapalı olan Bilecik girişinden, yönlendirilen yeni terminal yolundan istasyon mahallesine gelene kadar Pazaryeri ilçesinden, Bozüyük ilçesine gidebiliyorsunuz. İstasyon – Aşağıköy Söğüt yolu yapılmak için neyi bekliyor ?

Bilecik merkez ana arterler, sokaklar mevcut taşıt ve yaya trafiği ihtiyaçlarına cevap vermiyor. Otopark ise başlı başına apayrı bir sorun.

Gülümbe rampalarının adı ÖLÜM RAMPALARINA çıktı. Kazaları önlemek adına ne gibi önlemler alınacak yada alınıyor ?
Pazaryeri ilçesinin İstanbul yoluna olan Bozüyük ve Bilecik bağlantıları neden yapılmıyor ?

Sık sık olan can ve mal kaybıyla sonuçlanan kazalara kimse üzülmüyor mu ? Kimsenin vicdanı rahatsız olmuyor mu ?

Gölpazarı – Yenipazar – İnhisar
Yenipazar – Söğüt
Söğüt – Bozüyük yolları neden yapılmıyor ?

Binlerce km yol yaptık diye övünenler, söz konusu Bilecik – Yenişehir yolu olunca dut yemiş bülbüle dönüyor. Sus – pus oluyor. Yoksa Bilecik’e yapılan hizmet, hizmetten sayılmıyor mu ? Bilecik ve halkı bu kadar mı değersiz gözünüzde ?

Hani YOL MEDENİYET’ti ?
Hani GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİ ?
20 yıldır, 38 km yol neden yapılmaz ? Neden bitmez ? İktidarı, muhalefeti, STK, kamuoyu neden bu işleri takip etmez ? Ağlamayan bebeğe meme verilmediğini kimse bilmiyor mu ?

Bir türlü bitmeyen, bitirilemeyen Yenişehir – Bilecik karayolu EFSANE olma yolunda hızla ilerliyor. Sevgililer birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini ifade etmek için,

” Aşkımız Yenişehir – Bilecik yolu gibi HİÇ BİTMEYECEK !!! ” diye söz ve garanti veriyorlar. İşte tam bu noktada da biz de diyoruz ki ;
” Bizim MEMLEKET SEVDAMIZ YENİŞEHİR – BİLECİK YOLU GİBİ HİÇ BİTMEYECEK !!! ”
BU MEMLEKET BİZİM !!!
Saygılarımla…
İBRAHİM TORUN

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!