OTURDUM DUA ETTİM AĞLADIM AMA BAŞARACAĞIM DEDİM

featured

Zekiye Tekin azmi, cesareti ve girişimci ruhu ile “Yapamaz” diye düşünülen bir yola girdi ve başarılı oldu. 15 yıldır Belediyede çalışan bu süreçte 2 Başkan, 30 civarı Belediye Meclis Üyesi, 6 il genel meclisi üyesi ile çalışan Tekin, eski Başkan ile yaşadığı Belediye içi yer değiştirme uygulamasında büyük mağduriyet yaşamış ve mağrur ama dik duruşuyla herkesin takdirini kazanmıştı.

Çevresine seçimlerde aday adayı olduğunu söyleyince belki de kimse inanamadı, yadırgandı, “Nasıl yapacaksın, yapamazsın” gibi tepkilerle karşılaştı. Ancak Zekiye Tekin, ilk başlarda zorlansa da azmi ve cesaretiyle inanarak başarılı bir şekilde yoluna devam etti. Ak Parti’ye yaptığı aday adaylığı başvurusu kabul görmeyince daha zorunu yaparak bağımsız olarak seçimlere girdi.

‘OTURDUM DUA ETTİM AĞLADIM AMA BAŞARACAĞIM DEDİM’

Kendisini tebrik etmek için aradığımda “Oturdum dua ettim ağladım ama Ben başkan olacağım, başaracağım dedim ve başardım.” demişti.

Rakiplerinin “nasıl yapacak, erkeklerle muhatap olacak” falan diye düşünerek yadırgadıkları Zekiye Tekin çiçeği burnunda Pazaryeri Belediye Başkanı oldu.

Önümüzdeki 5 yıllık süre içinde yerel ve ulusal medyada çok sıklıkla haberinin yapılacağını ön gördüğüm Zekiye Tekin’e Başkanlığının hayırlı olmasını diliyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!