İsmail Kaçar “Kazanan davamız, kazanan ilçemiz olacak” sloganıyla aday adaylığının resmi müracaatını yaptı

Ak Parti’de aday adaylığı müracaat sürecinin sonlanmasına sayılı günler kala daha önce Bozüyük Basını ile yaptığı toplantı ile Bozüyük Belediye başkanı aday adayı olacağını duyuran işadamı İsmail Kaçar bugün Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile resmi müracaat belgesini İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu’na teslim etti.

featured

Bozüyük AK Parti ilçe başkanlığında yapılan toplantıda konuşan İsmail Kaçar “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ilçemizi yeniden Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağımıza hiç şüphem yok. Bu süreçte diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte tatlı bir rekabet içinde seçim süreceğini geçireceğiz. Ve bu süreçte hangi arkadaşımız aday olursa olsun hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kazanan davamız, kazanan ilçemiz olacak “ ifadesinin altını çizen İsmail Kaçar “Yapılacak çok işimiz var. Sorunları hep birlikte tespit edeceğiz ve hep birlikte başaracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun”

“Doğru yatırımlar yapılarak Bozüyük’ü örnek ilçe yapmak benim en büyük hedefimdir” diyen İsmail Kaçar, partisinin kendisini aday olarak gösterirse, Belediye başkanı olarak hizmete öncelikle şehrin alt yapısından başlamak istediğini,, “yenilenmiş boru hatları, hijyen hale getirilmiş su depoları ve arıtma sistemi ile içilebilir su hizmeti sağlamayı, kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının düzenleyerek, sel ve su baskınlarını önleyeceğini” söyledi.

İsmail Kaçar trafik ve otopark sorununu çözerek; yürüyüş, bisiklet ve scooter yollarını artırmak, ayrıca halkımızın sıklıkla yaşadığı hemzemin geçitlerini de çözüme kavuşturmak istediğini de belirtti.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!