EMPERYALİZMİN AĞZI İLE KONUŞANLAR BEKA SORUNUNU ANLAMAZLAR

featured

“Ülkemizde Beka sorunu her zaman vardır , eğer siz liberal politikaları savunuyorsanız ,emperyalizmin dediklerine ulusal menfaatler noktasında bakmıyorsanız ,daha açıkçası ülkemizi  ‘küçük Amerika’ yapacağız diyorsanız ,borç ekonomisine ülkeyi sokuyorsanız ,emperyalizmin taşeronları olan PYD,PKK FETÖ ,Müslüman kardeşler gibi terör örgütlerine ,AB ve ABD emperyalizminin ağzı ile bakıyorsanız , insanları bizden ve bizden olmayanlar diye ayırıyorsanız ,Cumhuriyet devrimlerinden vaz geçiyorsanız ,her zaman Beka sorunu yaşarsınız.

Devlet adamı daha önceden bunları görmeli ona görede emperyalizme ve taşeronlarına önlem almalıydı.

Bu gün yerel seçimlerde Beka sorunu tartışması niçin gündemdedir.Yerel seçimlerde kaldırımlar ,alt yapı, üst yapı hizmetleri yapımı tartışılacakken Cumhur ittifakı Beka sorununu gündeme taşıdı. Şunu anladı;  açılım sonrası PKK’nın PYD’nin Amerikanın taşeron örgütü olduğunu ,Suriye ,Irak gibi bizim güney doğumuzu da bölerek Kürdistan (ikinci İsrail) kurulacağını gördü. Yine beraber iktidar ortaklığı yaptığı  FETÖ terör örgütünün Amerika adına faaliyet yürüttüğünü 2.İsrail’e yardım ettiğini gördü ve bu sorunun Beka sorunu olduğunu anladı. Devlet adamı daha önceden bunları görmeli ona görede emperyalizme ve taşeronlarına önlem almalıydı. Ayrıca sıcak paraya yönelmeyip ,üretim ekonomisine önem vermeliydi. Bu gün yaşadığımız güvenlik sorunu ,ekonomi sorunu (kriz) ,kültürel ,hukuk ve aydınlanma ,hepsi beka sorunu yaratmaktadır. Cumhur ittifakı sadece güvenlik sorununu alıp ,diğer konularda hala emperyalizme ve emperyalizmin çıkarlarına ters düşecek girişimde bulunmamaktadır. Bu gün Cumhur ittifakının anladığı PKK ve PYD ye birazda FETÖ terör örgütüne cephe almak ,buradan yerel seçimlerde halkın yönelimini sağlamak.

Güvenlik sorununun olduğu yerde Beka sorunuda vardır.

Millet ittifakı denen CHP, İYİ Parti, HDP beka sorununun olmadığını söylüyor. HDP’nin bu gün seçime katılması güvenlik sorunudur. HDP eşittir PKK’dır, dolayısıyla PKK’nın olduğu her yerde Beka sorunu yaşanacaktır. Hem kendileri ,hemde ABD kara gücü olduğunu ifade etmektedir, Türk milletine ,Türk askerine ,Türk Polisine, Türk öğretmenine silah sıkan devletten de yardım alan HDP güvenlik sorunudur. Güvenlik sorununun olduğu yerde Beka sorunuda vardır. HDP’nin beraber olduğu guruplar emperyalizmden beslenir, emperyalizmin ağzı ile konuşanlar Beka sorununu anlamazlar. Beka sorununu  ,emperyalizmi bilmeyenler Atatürk’ü anlamayanlar ulus devletin ne demek olduğunu bilmeyenler Cumhuriyet devrimini savunmayanlar Beka sorunu kendi anlayışlarına göre yorumlarlar.

Beka sorunu sistem sorunudur, liberal ekonomiyi savunanlar ,küreselleşmeye bel bağlayanlar ,yeni dünya düzenini savunanlar bölge ülkeleriyle, dayanışma içinde yaşayacağını bilemeyenler ,Emperyalist çağda beka sorunu, ekenomik sorunu  kişilere veya partilere bağlarlar.Bu sistem sorunudur ,önümüzdeki dönemde bütün millet hem görecek, hem yaşayacak ve çözümüde beraber yaratacaktır. Vatan partisinin programı 2000 lerden bu yana üreten türkiyedir, birleşen Türkiyedir, çözüm de buradadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!