“TBMM’de çözüm” söylemi PKK’yı kurtarmak içindir !

featured

Bozüyük Vatan Partisi ilçe başkanlığı, Bozüyük Cumhuriyet meydanında partililerin de katılımı ile bir basın açıklaması düzenledi. İlçe başkanı Hakan Uslu’nun okuduğu basın bildirisinde;

“Kürt Sorununun Meclisin iradesiyle demokratik haklar açısından köklü çözüme kavuşturulduğunu ve ABD’nin bölücü terörü silahlandırarak silahlı çözümü dayatması üzerine Türk Ordusu, Türk Polisi ve Köy Korucusunun silahıyla çözüldüğünü vurguladı. Perinçek, önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir teklif taslağı sunacaklarını belirtti.

ATOMU PARÇALAYABİLİRLER, ANCAK TÜRKİYE’Yİ PARÇALAYAMAZLAR
Vatan Partisi, önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na bir karar tasarısı sunuyor.

CHP, İYİ Parti, HDP/PKK, DEVA Partisi ve GELECEK Partisi yöneticilerinin oluşturduğu Biden Tayfasının amacı, “Kürt sorununu TBMM’de çözmek” değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir.

“Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi, Türk Ordusunun başarıyla sonuca giden silahlı çözümünü baltalamak için gündeme getirilmiştir ve PKK’yı kurtarmak içindir.

“Kürt sorunu” başlığı altında dayatılan sorun, TBMM’nin temsil ettiği millet iradesiyle demokratik haklar açısından esas olarak çözülmüştür. Türk milletinin ayrılmaz parçası olan Kürt vatandaşlarımızın eşitlik, kardeşlik ve birlik yönündeki demokratik talepleri yasalarla düzenlenmiştir ve hükümet tarafından uygulanmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD ve İsrail merkezli silahlı dayatmaya silahla yanıt vermiştir ve bölücü terörü yurt içinde ve sınır ötesinde temizlemenin sonuna gelmiştir. Bu çözüm, Türk Milletinin iradesini temsil eden TBMM’nin çözümüdür.

Türkiye Cumhuriyeti’ne silah çekenler, dün olduğu gibi yarın da Türkiye Cumhuriyeti’nin silahıyla tanışacaklardır.

Bugün Türkiyemizin Güneydoğusunda ve vatanımızın her yerinde yaşayan vatandaşlarımız, ABD güdümlü Bölücü Terörden kurtulmanın huzurunu yaşıyor.

Bölücü Terörün dağda, kırda, bayırda, hendekte, sokakta, belediyelerde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında nefes almasına izin vermeyeceğimizi ilan ediyoruz.

İçinde bulunduğumuz ekonomik zorlukları “Üretenler Milletin efendisidir” ve “Üretici baş tacıdır” şiarıyla aşmakta kararlıyız.
Atomu parçalayabilirler, ancak Türkiye’yi parçalayamazlar!

BIDEN TAYFASININ “KÜRT SORUNUNA TBMM’DE ÇÖZÜM” SÖYLEMİNİN ANLAMI

CHP, İYİ Parti, HDP/PKK, DEVA Partisi, GELECEK Partisi ve SAADET Partisi yöneticilerinin oluşturduğu Biden Tayfası, bir süredir “Kürt sorununa TBMM’de çözüm” iddiasıyla kampanya yürütüyor.

Biden Tayfasının amacı, Kürt sorununu çözmek değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir. “Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi, Türk Ordusunun başarıyla sonuca giden silahlı çözümünü baltalamak amacıyla gündeme getirilmiştir ve PKK’yı kurtarmak içindir.

Dahası: Biden Tayfası, TBMM’ye çözüm dayatacak bir güce sahip değildir.

En önemlisi: TBMM, terör sorununu çözme kararını defalarca ilan etmiştir ve bu amaçla Cumhuriyet Hükümetini görevlendirmiştir. Bu görev yerine getirilmiştir ve getirilmektedir.

Ne var ki ABD güdümlü PKK/HDP dostlarının “Kürt sorunu TBMM’de çözülmelidir” diye tutturması karşısında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Türk Milletinin iradesini ve hükümete verdiği görevi bir kez daha dünyaya ilan etmeli ve PKK dostlarının bozgunculuğunu mahkûm etmelidir.

Vatan Partisi, bu amaçla TBMM’ye karar teklifini TBMM Başkanlığına sunma kararı almıştır. Bu teklifi, önümüzdeki hafta Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM 20. Dönem Başkan Vekili Sayın Hasan Korkmazcan başkanlığında bir Parti Heyeti eliyle Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a sunuyoruz ve Meclis Başkanımızın bu Tasarıyı Meclis gündemine almasını saygılarımızla talep ediyoruz.

VATAN PARTİSİ’NİN “KÜRT SORUNUNA TBMM’DE ÇÖZÜM” KONUSUNDA TBMM’YE SUNACAĞI KARAR TASARISI
Türkiye Büyük Millet Meclisi toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

ABD başta olmak üzere Atlantik sistemi içinde bulunan kimi devletlerin ve denetledikleri unsurların “Kürt sorunu” başlığı altında ısrarla dayattıkları sorun, TBMM’nin temsil ettiği millet iradesiyle demokratik haklar açısından esas olarak çözülmüştür.

Türk milletinin ayrılmaz parçası olan Kürt vatandaşlarımızın eşitlik, kardeşlik ve birlik yönündeki demokratik talepleri yasalarla düzenlenmiştir ve hükümetçe uygulanmaktadır.

ABD ve güdümündeki Bölücü Terör örgütü, sorunun Türkiye’nin bütünlüğü ve barış içinde çözümüne karşı bölünmeyi ve savaşı dayatmıştır. Bu durumda Türkiye Cumhuriyeti Devleti, silahlı dayatmaya silahla yanıt vermiştir ve bölücü terörü yurt içinde ve sınır ötesinde temizleme görevinin sonuna gelmiştir. Bu çözüm, Türk Milletinin iradesini temsil eden TBMM’nin çözümüdür.

TBMM, bütün dünyaya bir kez daha ilan etmektedir ki, Türkiye Cumhuriyeti’ne silah çekenler, dün olduğu gibi yarın da Türkiye Cumhuriyeti’nin silahıyla tanışacaklardır. 24 Temmuz 2015 günü Bölücü Terör Örgütünü temizleme kararı alan Türkiye Hükümeti, Türkiye Büyük Millet Meclisinin çözümünü uygulamıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Bölücü Terörü yurtta ve sınır ötesinde hendeklere gömen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komutanıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, görevini yerine getiren Mehmetçiğimizi kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve gazilerimize şükran duygularını bildiriyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Polis Teşkilatı ve Köy Korucuları, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptırım gücünü hayata geçirerek vatanımıza barış ve huzur getirmişlerdir. Bugün ülkemizin Güneydoğusunda ve vatanımızın her köşesinde yaşayan vatandaşlarımız, ABD güdümlü Bölücü Terörden kurtulmanın ve huzura kavuşmanın sevincini yaşıyor.

MECLİSTE PKK İSTEMİYORUZ
Bölücü Terörün dağda, kırda, bayırda, hendekte, sokakta, belediyelerde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında nefes almasına izin vermeyeceğimizi dosta düşmana ilân ediyoruz. Bölücü Terörün şu veya bu kisve altında eleman devşirmek, para toplamak, propaganda yapmak, yıkıcı eylemlere kalkışmak için yasal olanakları kullanmasına izin vermeyeceğiz. Milletimizin bize sorumluluğumuzu hatırlatan sesini duyuyoruz: Meclis’te PKK istemiyoruz! Gazi Meclisimize Terör Örgütünü sokmak isteyenlere kesin yanıtımız budur!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, bütün dünyaya bir kez daha duyurmaktadır ki, bölgemizde “Kürdistan” adı altında İkinci İsrail Devletinin kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu kararlılığımızı bölücü planların hedefinde olan komşularımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile dayanışma içinde yerine getirme irademiz herkesçe bilinmektedir. Emperyalist-siyonist tertipleri sürdürmekte ısrar edenler, bugüne kadar olduğu gibi bozguna uğramaktan öte bir sonuca ulaşamayacaklardır.

Vatanımızı kalıcı barış ve huzura kavuşturmakta olduğumuz bugünkü koşullarda, Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak, Cumhuriyet Hükümetimizin Her vatandaşa iş, Her vatandaşa huzur, Her vatandaşa sağlık ve eğitim sağlayacağına güveniyoruz. İçinde bulunduğumuz ekonomik zorlukları “Üretenler Milletin efendisidir” ve “Üretici baş tacıdır” şiarıyla başaracağımız Üretim Devrimiyle aşmakta kararlıyız.

Üreten ve Birleşen Türkiye kararımız kesindir!
Ne ABD ne de başka bir güç Türk milletini bölemez!
Atomu parçalayabilirler, ancak Türkiye’yi parçalayamazlar!
Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak kararlılığımıza kimse dokunamaz!
Bu karar, Türkü ve Kürdüyle bütün Türk Milletinin kararıdır!
Bu karar, Türk milletinin egemenliğini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararıdır!

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!