Vatan Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı Hasan Özkan olarak vatandaşlarımıza diyorum ki…

Vatan Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı Hasan Özkan yaptığı açıklamada "Kendi koltuğunu, vatandaşlara yapmayacağı vaatleri vererek, para ile satın alan aday, seçildiğin de harcadığı paranın da misli mislinin telafisi için çalışır" dedi.

featured

Bozüyük yabana atılamayacak kadar eski geçmişi olan yerleşim yerimizdir. Belediye hizmetleri de bu oranda kıymetlidir. Ama Belediyemiz üzerinden siyasi pirim yapmak isteyen partilere itibar etmek demek, Bozüyük’ün tanıtımına, geleceğine ve gelişmesine darbe vurulması demektir.

Ben diyorum ki; “Kendi koltuğunu, vatandaşlara yapmayacağı vaatleri vererek para ile satın alan aday, seçildiğin de harcadığı paranın da misli mislinin telafisi için çalışır”

Yalan mı? Bozüyük belediyemizin aylık cirosu ve yan gelirleri yabana atılacak bir para değildir. Her türlü halk hizmeti vermeye yeter. Yalnız o paranın kullanılacağı yerler halka hizmet alanları olmalıdır. Gereksiz yatırımlar ile misli misli masraflı yapılar ile, gösteriş amaçlı çevre düzenlemeleri ile harcamak demek gelirimizi çöpe atmak demektir.

Göz boyayarak yapılan hizmete itibar etmeyiniz. Sadece zenginin alabileceği iş yerleri yaparak, zenginlerin katılabileceği salonlar yaparak alt gurup insanını, zengin insanlara yem etmemek için VATAN PARTİSİ BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN ÖZKAN olarak, asla müsaade etmeyeceğimi bilesiniz.

Para kolay kazanılmadığı gibi, kolayca gereksiz olarak yapılan görselliklere de harcanamaz. Halkın hizmetine sunulacak her projede varım. Bozüyük halkı karar verecek biz yapacağız. Belediye başkanı olmak demek, halkın üzerinde kendi çıkarları doğrultusunda karar almak demek değildir.

Yapacaklarımızın tamamı, önce imar, sonra çevre düzenlemesi, daha sonra da halkın hesabına belediye gelirlerinin paylaşımı olacaktır. Bu hizmetin başında da her alanda kullandığımız, elektrik enerji masraflarımızı planlamak gelecektir.

Proje mi? Vatandaşlar ile oturup el birliği ile yaparız. Zaman zaman halkın karşısında genel olarak ihtiyaç olan 5 veya 6 adet yapılması gereken genel projemizi Bozüyük halkımız ile paylaşıp karar verip uygulayacağız.

Diğer sistem partilerinin yaptığı gibi abartılmış 45 işe 50 adet proje sunmak, siz halkımız kandırmaktan öteye gitmeyen bir acemiliktir. Çünkü halk bu açıklanacak projelerin yapılmayacağını biliyor zaten. Halkı kandırarak onların kul haklarını gasp etmek hainlik olur. Bu da bizim gibi devrimci bir partiye yakışmaz, uygulamaya da konamaz.

Bozüyük’ün sorunlarını bilmek başkadır, ihtiyaç olanları yapmak başkadır. Rant peşin de koşan hiç bir kişi, kurum ve kuruluş ile imalat şirketlerine verilecek fazla paramız olamaz .

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!