Vatan Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı Hasan Özkan 2. projelerini açıkladı

Bozüyük Vatan Partisi belediye başkan adayı Hasan Özkan Projelerinin devamını anlattı. Projelerinde kentsel dönüşümü kooperatifleşme ile çözeceğini bildiren Hasan Özkan, belediye başkanı olduğu zaman hiç bir ranta müsaade etmeyeceğini söyledi.

featured

Bozüyük Vatan Partisi belediye başkan adayı Hasan Özkan daha önce yaptığı projelerinin ilk kısmını (Vatan Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı Hasan Özkan olarak vatandaşlarımıza diyorum ki) isimli haberden sonra projelerinin devamında şunları belirtti.

KENTSEL DÖNÜŞÜM’ü KOOPERATİFLEŞME İLE ÇÖZECEĞİZ
Yapılaştırmaya açacağımız ÇARŞI MAHALLE, KASIMPAŞA MAHALLESİ ve TEKKE MAHALEMİZİ Kooperatifleşerek çok ucuza KONUT MAL EDEREK maliyetine üreterek çözeceğiz .

Günümüz şartlarında inşaat maliyetlerinin uçtuğu fahiş fiyatlara ulaştığı dönemdeyiz. Nüfus olarak büyüdüğümüz için, evlenen gençlerimizin konut sahibi olmaları HAYAL OLMUŞTUR. İşte bu yüzden bir çok genç kardeşimiz evlenememektedir. Belediye başkanlığını kazandığımız günden sonra, derhal imar çalışmamızı, imar planlarını hallederek gençlerimizin ve konuta ihtiyacı olan Bozüyük’lü vatandaşlarımızın KONUT İHTİYACI için KOOPERATİFLERİMİZ VASITASI ile EMANET ÜSULÜ SİSTEMİ İLE konut üretmeye başlayacağız. Kentsel Dönüşüm destekli krediler ile desteklenerek kısa sürede bitirilecektir.

KDV’nin %1 olduğu, harçlardan muaf olduğumuz ve müteahhit karının da olmadığı konutları, halkımıza yarı fiyatına mal ederek, her evsiz ve her vatandaşımızı konut sahibi yapacağız .

Belediyelerin asli görevleri bellidir, yapılacak işler rutin devam eder. Devlet de devamlılık esastır. Biri gider, biri gelir. Ama BELEDİYENİN İŞİ YARIM KALMAZ TAMAMLANIR. Hiç bir RANTA müsaade edilmeden hizmetimiz devam eder. Belediye’de hiç bir yapım şirketine müsaade etmeyeceğiz. Çünkü BELEDİYE ŞİRKETLERİ SUİSTİMALE AÇIK OLURLAR.

Belediyemiz her ay yaptığı harcamayı resmen basında açıklayacaktır. İhaleler de şeffaf ve her kesin gözü önünde yapılacaktır .
Araç sayısı ihtiyaç kadar olacaktır. Diğer araçlar derhal satılacaktır. MAKAM ARACLARI OLMAYACAKTIR .

thumbnail
İlişkili Haber
Vatan Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı Hasan Özkan olarak vatandaşlarımıza diyorum ki…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!