EMPERYALİZM YENİLMİŞTİR ! İNCİRLİK ÜSSÜ DERHAL KAPATILMALI

featured

TÜRK ORDUSU TARAFINDAN ZAFERLE SONUÇLANACAKTIR

Vatan Partisi il başkanı Niyazi Güner yaptığı açıklamada “Suriye topraklarında ,PKK terör örgütüne karşı yürüttüğümüz Ankara mutabakatına da dayanan savaş, Türk ordusu tarafından zaferle sonuçlanacaktır. PKK terör örgütüne binlerce tır silah veren Amerika ortadoğuda kaybetmiştir. Irakta kaybetmiştir, Suriye de kaybetmiştir. Türk ordusunun tarih içinde önünde durabilecek bir ordu yoktur. Tarihi şartlar oluşmuştur ,emperyalizim yenilmiştir ,Amerika bölgesine çekilmek zorundadır. İsmet Paşa’nın söylediği gibi ,”Yeni bir dünya kuruluyor, Türkiye’de o dünyada yerini alıyor”.

TÜRK ORDUSUNUN TARİH İÇİNDE ÖNÜNDE DURABİLECEK BİR ORDU YOKTUR

Türkiye Atlantik sistemi ile bağlarını koparıyor ,Asyada şerefli yerini alıyor. Türkiye Cumhuriyeti 1952’den buyana NATO denen Amerikan örgütüne ve onun İncirlik’teki tesislerine boyun eğdi. 2016 15 Temmuzun’da Türk Milletine bomba yağdıran uçaklar ve bombaları incirlik üssünden kalktı. Türkiye Cumhuriyeti devleti o zaman şer odağının incirlik üssü olduğunu ,NATO olduğunu ve bugüne kadar komşularla düşmanlık merkezinin bu üs olduğunu anladı.

AMERİKA ORTADOĞUDA KAYBETMİŞTİR

En kısa zamanda incirlik üssü ABD’ye kapatılacaktır ve Türk üssü olacaktır. Bu tarihi şartlar incirlik üssünü kapatmayı mecbur kılmaktadır. Ayrıca içimizde NATO severler ve Amerika yanlıları bu şartları kabul edecektir. PKK terör örgütü ,bu çabulcu sürüsü’de yok olup gidecektir.

6 gün önce başlattığımız Barış Pınarı Harekatı bugün itibari ile zafere ulaşmıştır. Amerika 40 km’nin altına çekiliyor, Türk ordusu bir avuç çapulcuyu hendeklere ,açtıkları çukurlara gömüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!