BAŞKAN BAKICI, BAHÇELİ’NİN SÖĞÜT ZİYARETİNE KATILDI

featured

Bozüyük Haber Ajansı -MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını başlatmak üzere Bilecik’in Söğüt ilçesine geldi. Partililer tarafından karşılanan Bahçeli, Söğüt’te yapacağı miting öncesinde Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi Türbesi’ne gitti.

Girişte Alp kıyafetli askerlerin nöbet değişimini izleyen MHP lideri Bahçeli, ardından türbeye girerek dua okudu. Bahçeli türbe ziyaretinin ardından Ertuğrul Gazi türbesi arkasında bulunan diğer mezarları tek tek dolaşarak, dua etti. Ardından Bahçeli yerel seçimlerin ilk mitingi için Söğüt Meydanı’na geçti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Söğüt ziyaretine katılan Başkan Bakıcı ziyaretin ardından “Cumhur İttifakı Liderlerimizden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’yi Söğüt’e yaptığı ziyarette AK Parti teşkilatı olarak karşıladık. Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde ve Söğüt ilçemizde de birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi Cumhur ittifakından dolayı kendisine ve teşkilatına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!