İbrahim Bağ “Bizler Bozüyük’ü iyi biliriz, Bozüyük’te bizi iyi bilir”

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi’nde Bozüyük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi müracaatını yapan İbrahim Bağ, Bozüyük İlçe Başkanlığında yapılan bir toplantı ile başvuru belgesini İlçe Başkanı Serkan Oğuz’a sundu.

featured

İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılım ile yapılan toplantıya Bilecik Ülkü Ocakları Başkanın yanı sıra İlçemiz Ülkü Ocağı Üyesi çok sayıda genç de katıldı. Parti Yöneticileri ve Üyelerin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan İbrahim Bağ “Bizler Bozüyük’ü iyi biliriz, Bozüyük’te bizi iyi bilir” diyerek başladığı konuşmasında “Önümüzde yaklaşan yerel seçimlerde Bozüyük Belediyesi’ni yönetmeye, ülkücü bir iradenin ülkücü bir belediyesi nasıl olur diye göstermeye geldik” dedi.

“Birçok aday adayının olacağının altını çizen İbrahim Bağ “1997 yılından beri bu davaya gönül verdik. Ülkücü bir babanın oğlu olarak kendim bir ülkücüyüm, oğlum da bir ülkücü, Rabbim torunlarımızı da ülkücü olarak yetiştirmeyi nasip etsin” diyerek sözlerini sürdürdü.

“Her şeyden önce Ülkücü irade Türkiye’ye lazım gerekli bir davadır. Geçmişte birçok süreç yaşadık, darbe teşebbüsünü gördük. Bu darbenin önünde duran sizler gibi bizler gibi düşünen milli ülkü sahibi kişilerdi. Partimde daima emek veren taraf oldum. Ülkücü Hareketin bana verdiği güç ile aday adaylığı başvurumu verdim. Geçen genel Seçimlerde partimin birinci sıra Milletvekili Adayı oldum. Bilecik toplamında aldığımız oyun yüzde 45’ini Bozüyük’ten aldık. Seçimi kazanamadık ama Bozüyük halkı bize şu mesajı verdi, bırakmayın!”

“Biz Bozüyük sevdalısıyız. Bozüyük’ün gelmiş geçmiş tüm belediye başkanları ve belediye çalışanları bir emek sarf etmişlerdir. Biz geçmişin eleştirisi üzerine değil, düşünemedikleri, görmedikleri hususları kendimize ait fikir ve projelerle yönetmeye talibiz. Bozüyük’ün gerek sosyal alanda, gerek konut alanında, gerek küçük sanayi alanında, gerekse yaşam alanlarında gördüğüm birçok eksiklikleri gerçekleştirmek üzere yola çıktık”

Bozüyük MHP İlçe Başkanlığındaki toplantıya İlçe Başkanı Serkan Oğuz’un yanı sıra Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Birol Taşlıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Kadın üyeler, parti teşkilatı mensupları ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!