Bahadır Çetin MHP’den Bozüyük Belediye başkan aday adayı oldu

Bozüyük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi müracaatını yapan Bahadır Çetin, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Bozüyük İlçe Başkanlığında yapılan bir toplantı ile başvuru belgesini İlçe Başkanı Serkan Oğuz’a sundu.

featured

İlçe Başkanlığı’nda geniş bir katılım ile yapılan toplantıya Bilecik Ülkü Ocakları Başkanın yanı sıra İlçe Ülkü Ocağı Üyesi çok sayıda genç de katıldı. Parti Yöneticileri ve Üyelerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Bahadır Çetin kendi öz geçmişi konusunda katılımcılara ve basın mensuplarına bilgi verdi.

Ekip çalışmasına verdiği önemi belirten Çetin, ekibi ile birlikte Bozüyük halkı ile istişare ederek, ortak karar alarak çalışacağını belirtti. Üretken belediyeciliğin önemini vurgulayan Bahadır Çetin sosyal belediyecilik düsturu ile çalışacağını belirtti.

Bahadır Çetin Bozüyük ile ilgili projelerini adaylığı kesinleşince açıklayacağını belirtti. Milliyetçiliği, çalışkanlığı, adaleti, dürüstlüğü ve çağdaşlığı belediyeciliğin düsturu haline getireceğini söyleyen Çetin katılımcılara teşekkür etti.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!