Orhan Karalar MHP Bozüyük Belediye başkanı aday adayı oldu

Bozüyük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi müracaatını yapan Orhan Karalar, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Bozüyük İlçe Başkanlığında yapılan bir toplantı ile başvuru belgesini İlçe Başkanı Serkan Oğuz’a sundu.

featured

Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanın yanı sıra İlçe Ülkü Ocağı Üyesi gençler de katıldı. Parti Yöneticileri ve Üyelerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Orhan Karalar yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerine Bozüyük Belediye Başkanı Aday Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partimize başvurmuş bulunmaktayım. 1973 Yılında Bozüyük de dünyaya geldim, ilkokulu Aksu tekke Köyünde, ortaokul ve lise tahsilimi Bursa da, Lisans eğitimlerimden olan İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini Eskişehir Anadolu üniversitesinde, Mühendislik Lisans eğitimimi Manisa Celal Bayar Üniversitesinde , mühendislik yüksek lisan eğitimimi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında yaptım.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde 32. yılımı, Bozüyük’te ise 28. yılımı çalışıyorum. Üretici örgütleri örgütlenmesi, tarım politikalarının yerelde hazırlanması ve uygulanması konularında ilimiz dahilinde bu güne kadar 10 adet yatırım projesinin, yazım, uygulama ve sonuçlandırma aşamalarının tamamını bitirmiş bulunmaktayım.

Sivil toplum örgütlerinde üyelik ve başkanlık olmak üzere görev aldım. Kamu sendikacılığının başlangıcından bu güne kadar her kademesinde bulundum. Hak mücadelesini Hak adı altında gerçekleştirmek için var gücümüzle çalıştık.

Bu güne kadar elde ettiğimiz bilgi ve birikimin gelecek kuşaklara aktarılması, zenginler diyarı olan Bitinya bölgesinde bulunan İlçemizin askeri ücret cenneti olmaktan çıkartılması, 35 yaşından sonra ise kanser olmasının önüne geçebilmek, çalışma kabiliyetine sahip her ferdimizin istihdamını sağlamak, gelecek 10 yıl içerisinde 150 bin nüfusa çıkması muhtemel şehrimizin şehircilik altyapısını oluşturmak ve entegrasyonunu sağlamak için genç bir proje ekibimiz ile beraber çalışmalarımızı ve projelerimizi hazırladık.

Sonuç olarak Üretim-İstihdam- şehircilik konularında görev yapmak üzere teşkilatımızın takdiri ve Bozüyük halkımızın vereceği yetki ile bu göreve talimiz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!