MHP Bozüyük ilçe başkanlığında bayrak değişimi! Serkan Oğuz yeni ilçe başkanı..

MHP Bozüyük İlçe Başkanlığının 14. Olağan kongresinde bayrak değişimi yapıldı. Yapılan kongrede Serkan Oğuz, Bozüyük MHP İlçe Başkanı olarak seçildi.

featured

Bozüyük Halk eğitimi konferans salonunda gerçekleşen 14. Olağan genel kurulda Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’ın Divan Başkanlığında yapıldı. 2019 Yılından beri ilçe başkanlığı görevini yapan Serdar Pehlivan’dan, ilçe başkanlığı görevini Serkan Oğuz devraldı.

Serdar Pehlivan yaptığı açıklamada “Öncelikle Ülkü Ocakları ve MHP Bozüyük İlçe Başkanlığı sürecimde bize bu yolun sefasını değil de çilesini ve cefasını nasip eden Yüce Rabbime sonsuz hamd ve şükürler olsun. Yine bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarım haklarını helal etsinler, bizim onlarda bir hakkımız varsa helal olsun” dedi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alan Serkan Oğuz 1991 Dodurga doğumlu, evli ve bir çocuk babasıdır. Muhabirimize yaptığı açıklamada ilçe başkanı Oğuz “Lider-Teşkilat-Doktrin” düsturundan ayrılmadan, toy havasında gerçekleşen kongremizde, bir kez daha birlik ve beraberliğimizi tescil ettik” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!