ŞÖHRETLER KARMASI GÖSTERİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

featured

Bozüyük Şehir Stadyumu’nda düzenlenen etkinlik yoğun ilgi görürken, program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından duaların okunması ile devam eden programda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; böyle bir etkinliği düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirerek;

“4 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz Şöhretler Karması gösterileri vesilesi ile ülkemizi ve kentimizi düşman işgalinden kurtaran Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun” dedi.

Bozüyük’te 1920’li yıllarda başlayan futbol sporunun tarih içerisinde 1980’li yıllara kadar amatör olarak devam ettiğini ardından Bozüyükspor ile bunun bir çatı altında toplanarak, ilçemizin çeşitli liglerde ve alanlarda temsil edildiğini belirten Başkan Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehir Stadyumunun durumu hakkında bilgi verdi.

Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasında “İlçemizin Şehir stadyumu ile ilgili görüşlerimizi Gençlik Spor Müdürlüğü ve Mülki İdare ile paylaştık. Bizler geçmişte bu stadyumu kullandık, fakat sonrasında taşıyıcı sistemlerindeki problemler nedeni ile kullanılmama kararı alınmış.

STADINDA TÖRENLERİMİZİ YAPAMADIĞIMIZ BİR BOZÜYÜK DÜŞÜNEMİYORUM

Bu konuda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin teknik bölümleri ile buranın kurtarılması için gerekli görüşmeleri yaptık. Bu süreçte stadın tahsisinin Belediyemize yapılması durumunda tribünleri elden geçirerek, dışarıdan bir çatı yaparak, bu stadımızı yeniden kullanmayı hedefliyoruz.

Stadı olup kullanılmayan, stadında törenlerinin yapılamadığı bir Bozüyük düşünemiyorum” dedi. Etkinlik ile ilgili olarak katılım gösteren ve destek veren herkese teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu, sporcuları gönülden kutladığını belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun konuşmalarının ardından, Bozüyük’te futbol oynamış 70 yaş üstü sporcular tanıtılarak, forma hediye edildi. Daha sonra, 50-70 yaş grubu sporcuların karşılaşmaları oynanırken, aynı zamanda Bozüyük Belediyesi yaz spor okullarında yer alan minik sporculara çeşitli hediyeler ve katılım sertifikaları verildi. Bozüyük Şehir Stadyumundaki etkinliklerin ardından Şöhretler Karması’nda yer alan sporcular adına yemek düzenlendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!