MUAYTHAİ MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ SÖĞÜT’TE YAPILDI

featured

Federasyon il Spor Temsilcisi aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi spordan ve spor kulüplerinden sorum başkan yardımcısı, antrenör Naci Mercan’ın sorumluluğunda Söğüt jandarma komutanlığında görevli jandarma kıdemli üsteğmen Mahmut Özer’in katkılarıyla sorunsuz ve başarıyla yapıldı.

Naci Mercan;” Bilecik ilimizde ve hatta tarihsel değere sahip, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği Söğüt ilçemizde ilk kez düzenlenen bu organizasyon, ilimiz ve ilçemizin tanıtımı için büyük rol oynamıştır. Tüm Türkiye’ye de yaygın olan ring sporlardan Muaythai branşında ilimizde ilk defa bir faaliyet aldık ve Allah’ın izniyle kazasız, belasız ve başarıyla tamamladık. Ne güzeldir ki, geleceğimizi temsil eden minik ve yıldız , muaythai sporcularına Bilecik ilimizi ve Söğüt ilçemizi tanıttık.

13 Temmuz da sayın Devlet Bahçeli’nin Söğüt ziyaretinin olması nazarıyla, federasyonumuzu kendilerine tanıtma fırsatını da bulduk. Söğüt ilçemize gelen tüm sporcu, antrenör ve idarecilerin rahat etmeleri için gerekli tüm alt yapıyı hızlı bir şekilde hazırlayıp iyi bir organizasyon ile yapıp Bilecik ilinin aktivitelere açık olduğunu tüm Muaythai spor camiasına gösterdik.

Yardımlarından dolayı Bilecik valimiz sayın Bilal Şentürk’e, Söğüt kaymakamım sayın Murat Öztürk’e, il Spor müdürüm Aslan Yıldız’a, Söğüt belediye başkanım sayın İsmet Sever’e, Söğüt ilçe Spor müdürüm sayın Mustafa Nam’a, Bozüyük Güneş Spor kulüp başkanım sayın Ümit Kök’e ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan Söğüt ilçemize gelerek bir onurlandıran Muaythai federasyonu genel başkanımız Halil Durna, genel başkan yardımcısı sayın Hasan Yıldız, genel sekreter Korkmaz Atalay, asbaşkan Şakir Bayramoğlu, merkez hakem üst kurul başkanı Hamit Durmaz, yönetim kurul üyesi doç.dr. Adın Şentürk,hakem heyeti, antrenör ve idareciler yapılan organizasyon iştirak ederek ilçemizi gezme fırsatı buldular.

Yaptığımız organizasyonu beğenen teknik komite üyelerine plaket ve hediyelerini takdim ettik. Bilecik ilimizin misafirperverliği için ayrı ayrı bizlere teşekkür ettiler.

Kıran kırana geçen maçlar sonunda galip olan sporculara Güneş sporumuzun hediyesi olan tişörtlerden hediye ettik.

Bu tip spor organizasyonlar, yapılan il ve ilçelerin tanıtımı açısından büyük etki oluşturmakta ve bizler gibi bu vatan sevdalıları için büyük gurur oluşturmaktadır. Büyüklerimizin bizlere fırsatlar vermesi ile daha büyük organizasyonlara da imza atacağımızı beyan ederim.

Tek sıkıntımız, sponsor bulma konusudur. Bulunduğumuz şehirde iş yapan iş insanları ve kuruluşların daha yardımsever yaklaşımlarını bekliyorum.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!