“Ben bilirim” yoğun ilgi gördü

featured

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde gençlerimizin evde geçirdikleri zamanı iyi değerlendirmeleri, evlerinden yarışmaları, bilgilerini tazelemeleri ve yarışarak eğlenmeleri amacıyla hazırlanan ‘Ben Bilirim’ adlı bilgi yarışması Bozüyük Belediyesi instagram hesabından canlı olarak yayınlandı.

7-14 yaş aralığındaki gençlerimize yönelik olarak hazırlanan bilgi yarışmasının ilk bölümünde 18 kişi başarılı bir şekilde yarıştı. Her bir yarışmacıya yaş grubuna uygun olarak, kolay ve zor olmak üzere hazırlanan 2 soru yöneltilirken her iki soruyuda doğru cevaplayan yarışmacılara hediyeleri gün içerisinde teslim edildi. Bozüyük içerisinden yarışanlara hediyeleri yine canlı yayında takdim edilirken ilçe dışından yarışan yarışmacılara ise hediyeleri en kısa süre içerisinde ulaştırılacak.

Katılımcılar, gençler arasında heyecan yaratan ve büyük bir ilgi uyandıran yarışma için başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu hafta yarışmacı olamayanlar ise ‘Ben Bilirim’in bir sonraki bölümüne katılıp yarışabilmek için önümüzdeki pazar gününü bu günden heyecanla beklemeye başladılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!