MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI DEVAM EDİYOR

featured

Daha önce Ahşap Kalıpçı, Betonarme Demirci, Sıvacı, Isı Yalıtımcı, Seramik Kaplamacı gibi Mesleki Yeterlilik Sınavlarını gerçekleştiren Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Resmi Gazete’de 13 Şubat 2018 tarihinde yayımlanan yönetmelik ile 2. el motorlu araçlar Ticareti yapan veya bundan sonra yeni iş yeri açacak olan Oto Galeri sahiplerine ve Emlak Danışmanlığı yapan firmalara yönelik “Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavını” gerçekleştirdi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından düzenlenen Motorlu Kara Taşıtları Alım ve Satım Sorumlusu ve Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesini almak için müracaat eden 31 kişinin, yazılı sınavları Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, uygulama sınavı ise Aras Otomotiv firmasında oluşturulan sınav alanında yapıldı. Sınavlarda MEYBEM değerlendiricisi Ercan ŞİMŞİR ve Cem Koçyiğtioğlu görev aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!