Dursun Akça Alman Liginde Hocalık Yapacak

featured

Bozüyük’ün yetiştirdiği önemli futbol yeteneklerinden olan Dursun Akça, futbol kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor.

Bir süredir Almaya’da yaşamını sürdüren Akça, geçtiğimiz günlerde gurbetçi futbolculardan oluşan SV Özvatanspor ile anlaştı. Profesyonel futbol hayatı boyunca 10 numaralı sırt formasını taşıyan Akça, Bozüyük Spor, Bilecik Spor’un profesyonel liglerde olduğu dönemde ve sonrasında, Buca Spor, Çanakkale Çan Spor, Muğla Spor, İnegöl Spor, Adana Demir Spor ve Gaziosmanpaşa Spor’un formalarını giymişti.

1975 Almanya doğumlu olan Teknik Direktör Dursun Akça gerçekleşen anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, Türk oyunculardan kurulu bir takımı çalıştıracak olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Bizim de, SV Özvatan’nın da hedefleri var. Hedeflerimiz çok uyuştuğu için tercihimizi buradan yana kullandık.

Sağ olsun başkanımız da bizim burada olmamız konusunda çok özveride bulundu. Hedeflerimizin uyuşması bizim için en önemli etkenlerden bir tanesi. SV Özvatan önemli bir camia. Geçen sezon bir üst lige çıkma şansını son anlarda kaybetti. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Umarım iyi bir kadro kurup, birlikte iyi bir sezon başlangıcı yaparız.” dedi.

SV Özvatan Siportif Direktör’ü Kadir Çaça da transfer çalışmalarının sürdüğüne dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:
“Bazı bölgelerde eksik yerlerimiz var, onları doldurmaya çalışıyoruz. Seyirciye zevk veren bir oyun oynatmak istiyoruz. Ki zaten genelde bundan önce de bunun için mücadele ettik. Taraftarımızın maça gelmesini istiyoruz.

Taraftarımızın maça gelmesi için de onları stada çekecek bir şeyler yapmamız lazım. Biz onları yapmak için uğraşacağız. Güzel, pozitif futbol, seyir zevki veren bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bunu yapabilirsek sonucunda da başarıyı yakalarız.

Uzun bir dönem bizi bekliyor, zor bir süreç geçireceğiz. Bu oyuncular için de kolay değil. Maçlara erken başlayacağız. Aralık ayına kadar uzun bir dönem var. Bu dönemi de sabırlı ve sağlıklı bir şekilde oyuncularla birlikte götürmeye çalışacağız.”

SV Özvatan, Teknik Direktör Akça’nın yanı sıra, antrenörler Serdar Açıkgöz ile Makram Bousetta ile nikah tazelerken, SV Böblingen’den ofansif orta saha oyuncusu Batuhan Toprak, SV Gablenberg’ten orta saha oyuncusu Ömer Köseoğlu, SSV Zuffenhausen’den stoper Güney Şahin, SV Eintracht Stuttgart’tan sol bek Tayyar Akkuş, SV Rot’tan Stoper İsmail Onmaz ve TSV Mühlhausen’den kaleci Mert Civantürk’ü de renklerine bağladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!