Faruk Şahin Belediye Başkanı aday adaylığını Bozüyük eski sanayi sitesinden duyurdu

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerine, İstanbul Bilecikliler derneği başkanı Faruk Şahin, Bozüyük Belediye başkanlığına Ak Parti'den aday adayı olduğunu, Bozüyük eski küçük sanayi sitesinde, esnafla bir araya gelerek açıkladı.

featured

Ak Parti’den Bozüyük Belediyesi’ne aday adaylığını açıklayan Faruk Şahin, Bozüyük eski küçük sanayi sitesinde esnafların sorunlarını dinledi. “Bizleri paralı insanların kucağına atıyorlar” diyen esnaflar, dükkan kiralarının anormal derecede yüksek olduğundan yakındılar. Ayrıca yapıların dökülmekte olduğunu ve birçok dükkanın da alakası olmayan sektörlerin depo olarak kullandıklarını belirttiler.

Ustaların küçük sanayi sitesinde dükkan bulmakta zorluk çektiğini söyleyen esnaflar, Faruk Şahin’den Belediye Başkanı olduğu zaman, bu sorunların üzerine gitmesini ve çözüm getirmesini istediler.

BURASI BOZÜYÜK’ÜN ÖNCELİKLİ SORUNU
Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen aday adayı Faruk Şahin, esnafa yaptığı açıklamada şunları belirtti:
Küçük sanayi’nin bu büyük sorunlarını, Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda, ilk önceliği olduğunu söyleyen Faruk Şahin “Bozüyük artık bu derme, çatma Küçük sanayi sitesinden kurtulup, daha iyi, daha modern bir küçük sanayi sitesine kavuşturmak “Benim boynumun borcu olsun” dedi.

Sorunlarınızı dinledim, Belediye Başkanı seçildiğimde sorunlarınızı çözmek için, “İçinde sağlık ocağından, kafeteryasına, Bankamatiklerinden, yangın söndürme sistemlerine kadar düşünülmüş, daha modern ve çağdaş, daha büyük, daha çok dükkanın bulunduğu bir küçük sanayi sitesini Bozüyük’e kazandıracağını” söyleyen Faruk Şahin “Bozüyük en iyisini hak ediyor ve ben Bozüyük’ü hak ettiği yere getirmek için de, elimden gelen her türlü çabayı sarf edeceğim. Bunu yanında küçük kobilerin de desteklenmesini sağlayacağım “ dedi.

GÖRMEZDEN GELENLERİN VİCDANINA SESLENİYORUM
Açıklamasına devam eden Faruk Şahin, “Allah korusun, en ufak bir depremde, bu virane yer haline gelen eski küçük sanayi sitesinin çökmesi durumunda, buraları görmezden gelenlerin vicdanlarına seslenmek istiyorum.
“Yaşadığımız bu büyük deprem afetinden sonra, buralara deprem etüdü yapmak ve inceleme gereksinimi hiç mi duymadınız? Bu sanayi bölgesinden hiç mi geçmediniz? Buraları hiç mi denetlemediniz?” dedi.

thumbnail
İlişkili Haber
Faruk Şahin “Bozüyük kokoreçi hak ettiği yerde değil”
thumbnail
İlişkili Haber
Bilecik’in evladı’ndan İstanbul’da büyük işler

 

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!