Faruk Şahin "Bozüyük kokoreçi hak ettiği yerde değil"

Ak Parti’den Bozüyük Belediye başkanlığı için aday adayı olan Faruk Şahin, kokoreç'çi esnafıyla bir araya geldi. Kokoreççi esnafının sorunlarını dinleyen Faruk Şahin, "Bozüyük kokoreç'ini, marka haline getirip, Tüm Türkiye'de tanıtacağız" dedi.

featured

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerine, Bozüyük Belediye başkanlığına Ak Parti’den aday adayı olan Faruk Şahin, Bozüyük’te faaliyet gösteren kokoreççi esnaflarının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnaf tarafından memnuniyetle karşılanan Faruk Şahin, çözüm önerilerini kokoreççi esnafıyla paylaştı.

ÇEVRE YOLUNA MODERN BİR TESİS KURULMALI
“Bozüyük kokoreççi esnafına, çevre yoluna yapılabilecek, yılın 12 ayında hizmet verecek, modern ve kullanışlı olan, yer ve park sorunu yaşanmayan, yol boyu lezzetleri tarzında, hem ilçemize, hem de çevre yolundan geçen araç yolcularına hizmet veren büyük bir tesis kuracağız” dedi.

BOZÜYÜK KOKOREÇİNİ TÜRKİYE’YE TANITMA VAKTİ GELDİ
Çevre yoluna kurulacak olan bu tesisteki dükkanların daha kullanışlı büyüklükte olması gerektiğini söyleyen Faruk Şahin “Tesisin fiziki yapısında, her dükkanın kendisine ait bir deposu olmalı. Dükkanların ızgara bacaları merkezi filitreli bir sistemle donatılıp, çevreye zarar ve rahatsız etmeyecek şekilde düzenlenecek. İçinde tuvalet ve çocuk oyun alanlarının da olduğu, araçların park sorunu yaşamayacağı, Bozüyük’ümüze yakışır bir modern tesisten bahsediyorum ve bunun sözünü veriyorum”.

BOZÜYÜK KOKOREÇİ MARKA HALİNE GELMELİ
Artık Bozüyük kokoreç’ini Türkiye’ye tanıtma vakti geldi. Ayrıca Bozüyük kokoreçi’nide coğrafi işaretli yer haline de gelmeli. Madem marka haline getireceğiz, o zaman kokoreçi dışarıdan almaktansa, kokoreççiler derneği ve belediyemizin iş birliği ile “ham kokoreç” üretim tesisi’nide düşenebiliriz” dedi.

thumbnail
İlişkili yazı
Faruk Şahin Belediye Başkanı aday adaylığını Bozüyük eski sanayi sitesinden duyurdu
thumbnail
İlişkili Haber
Bilecik’in evladı’ndan İstanbul’da büyük işler
Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!