EZAN VE BAYRAK DÜŞMANLARI İTTİFAK YAPTILAR

featured

Bozüyük Haber Ajansı – İlçe Başkanı Ersoy tepkisini basın açıklaması ile dile getirirken “Taksim’de CHP ve HDP’nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup, ezana ıslıklarla, sloganlarla, Müslümanları dehşete düşüren görüntülerle terbiyesizlik ettiler” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstiklal Caddesi’nde bir araya gelen kadın gruplarının yürüyüşü esnasında yürüyüşe katılan kadınların ezanın okunmasıyla birlikte ıslık çalmaya başlaması yurdun her köşesinde tepkilere neden oluyor. Konu hakkında AK Parti Bozüyük ilçe Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklamasın da Ezan ve bayrak düşmanlarının ittifak yaptığına dikkat çekilerek “CHP ve HDP’nin öncülüğünde Taksim’de meydana gelen grup ıslıklarla ezana terbiyesizlik etti.

Maalesef bayrağa ve ezana tahammülü olmayanların birlikte hareket ettiği bir dönemdeyiz. Bunların tek ittifakı ezan-bayrak düşmanlığı ittifakıdır. Emin olun bunlar hiç İstiklal Marşı okumamıştır. Ezana sahip çıkmayanlar, korkarım ki yarın öbür gün düşman kapıya dayandığında tıpkı 15 Temmuz’u alkışladıkları gibi onları da alkışlarlar. Bu ülkede millet düşmanı, bayrak düşmanı, ezan düşmanı, vatan düşmanı, devlet düşmanı kim varsa hepsinin karşısında olmak namus borcumuzdur.

Bu mesele siyaset meselesi değildir, bizatihi onur meselesidir. Eğer biz 3-5 oy için onlara göz yumarsak ecdadımızın da evlatlarımızın da yüzüne bakamayız. Onun için bu ezan ve bayrak düşmanları ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Halkı provoke etmek amaçlı bunu gerçekleştirenler derhal büyük çoğunluğu Müslüman olan Türkiye halkından ve tüm dünya Müslümanlarından özür dilemeli ya da haklarında halkı, kin, nefret ve düşmanlığa sevk etmekten gerekli yasal işlemler mutlaka yapılmalıdır. Çünkü bin yıldan uzun süredir İslam’ın bayraktarlığını yapan bir ülkede ezan sesini protesto etmek cüretini göstermek ülke insanına ve tüm dünya Müslümanlarına yapılan bir saygısızlıktır. Ezan sesi üzerinden yapılan bu tahammülsüzlük kesinlikle kabul edilemez.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!