İsmail Kaçar Bozüyük Belediye başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı

Yerel seçimlere sayılı günler kala Bozüyük'ün tanınmış iş adamlarından İsmail Kaçar Ak Parti'den Bozüyük Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu düzenlemiş olduğu basın toplantısında açıkladı.

featured

31 Mart 2024 ‘te yapılacak yerel seçimleri yaklaşılırken, Bozüyük’te de siyasi arenada hareketlilik başladı. Bozüyük’te uzun yıllardır ticaret faaliyetlerini yürüten, başarılı iş adamı İsmail Kaçar, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerine, Ak Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısında resmen duyurdu.

“Doğru yatırımlar yapılarak Bozüyük’ü örnek ilçe yapmak benim en büyük hedefimdir” diyen İsmail Kaçar, 2004 yılından buyana AK Partide aktif görev üstlenendi. Çevresinin baskısıyla Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyleyen Kaçar, “Burada doğmuş, büyümüş ve yaşayan biri olarak, şehrimizin tüm sorunlarını biliyorum ve daha iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Otuz yıla yakın ticari hayatımda, halkımızın gösterdiği destek, tercih ve teveccühten dolayı, halkımıza karşı bir manevi borcum olduğunu düşünüyorum ve Bozüyük halkına hizmet etmeyi bir borç biliyorum” dedi.

ŞEHRİN ALT YAPISINDAN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Partisinin kendisini aday olarak gösterirse, Belediye başkanı olarak hizmete öncelikle şehrin alt yapısından başlamak istediğini söyleyen İsmail Kaçar, “yenilenmiş boru hatları, hijyen hale getirilmiş su depoları ve arıtma sistemi ile içilebilir su hizmeti sağlamayı, kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının düzenleyerek, sel ve su baskınlarını önleyeceğim” dedi.

Projelerini açıklamaya devam eden Kaçar trafik ve otopark sorununu çözerek; yürüyüş, bisiklet ve scooter yollarını artırmak, ayrıca halkımızın sıklıkla yaşadığı hemzemin geçitlerini de çözüme kavuşturmak istediğini de belirtti.

KENTSEL DÖNÜŞÜME AĞIRLIK VERİCEM
Kentsel dönüşüme ağırlık vermek ve yeni imar alanları açarak, şehrimizin büyümesini sağlamak gerektiğini söyleyen İsmail Kaçar, bunun yanında Bölgesel ticaret merkezleri kurmayı hedeflediğini; “oto sanayi, oto center, küçük ve orta ölçekli imalathaneler, kargo ve taşımacılık gibi işletmelerimizi şehrin dışında toplayacağım” dedi.

GENÇLERİMİZ BİZİM HER ŞEYİMİZ
Projelerinin içinde gençleri de unutmayan Kaçar “Her yaş gurubuna hitap edecek, Bozüyük Kültür Sanat ve Etkinlik alanını kurmak, gençlere gençlik merkezi kurmak, gençlerimize yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte kapalı yüzme havuzunun yapılmasını da sağlayacağım” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞARIMIZLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE
Ayrıca sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği yaparak turizm alanında şehrimizin, tarihi ve kültürel alanlarda geliştirilmesini, tanıtılmasını ve duyurulmasını da sağlayacağım. Bunu yanında yaşlılarımız için, yaşam evleri kurmak ve Organize sanayinin bölgesinin büyütülerek, yeni sanayi kuruluşlarının ilçemize gelmesinin de sağlayacağım” dedi.

İSMAİL KAÇAR KİMDİR
1971 yılında Bilecik İlinin Bozüyük ilçesinde doğan İsmail Kaçar, ilk ve orta öğrenimini Bozüyük’te, Lise öğrenimini Bilecik’ te tamamladı. Üniversite eğitimi için Makedonya Fon Üniversitesi Mimarlık Fakültesine 2015 yılında kayıt olan Kaçar, Pandemi ve ticari işlerinin yoğunluğu nedeni ile Makedonya Fon Üniversitesi Mimarlık Fakültesindeki eğitimine devam etmektedir.

1995 yılında ticaret hayatına atılan İsmail Kaçar, Bozüyük Kaçar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini kurdu. Bozüyük halkına inşaat malzemeleri satışı ile beraber, yapı sektöründe de birçok daireler yapıp teslim etti. Şirketi olarak, Bozüyük’te ilk özel okul binasını halkın hizmetine sundu, turizm ve konaklama sektöründe de hizmet vermekte.

Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOZSİAD) başkanlığı, Bozüyük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Bozüyük Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkan yardımcılığı, Bozüyük Ertuğrul Gazi Derneği Başkan yardımcılığı gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşlarında görevlerde bulundu.
Halen kendi şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmakta. Evli ve iki çocuk babası.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!