Hakan Oğuz AK Parti Bozüyük Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Türkiye 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere sayılı aylar kala, Bozüyük Belediye başkanlığına talip aday adayları da, adaylıklarını ilan etmeye başladılar. Bu gün, Hakan Oğuz AK Partiden belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu resmi olarak ilan etti. Aday adaylığı başvurusu sırasında kalabalık bir grup da AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı binasına gelerek kendisine destek verdi.

featured

AK Parti Bozüyük İlçe başkanlığında aday adaylığını açıklayan Hakan Oğuz, “Bozüyük’ü daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek adına” belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu bildirdi. Hakan Oğuz yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Bugün huzurunuzda Bozüyük Belediye Başkan Aday adayı olarak bulunmaktayım. Bu davanın bir neferi olarak arkadaşlarımızla birlikte bir bayrak yarışına giriyoruz. Bu yarışta izleyeceğim yol, kimseyi kırmadan, incitmeden hep birlikte kol kola, omuz omuza bu yarışı finale başarıyla erdirmek. Diğer Aday adayı arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.” dedi.

Açıklamasına devam eden Oğuz, “Bugün sizlerle, sevgi ve sorumluluk dolu bir kalple Bozüyük’ümüze hizmet etme arzusuyla karşınızdayım. Ben, Hakan Oğuz, 1982 yılında bu güzel topraklarda doğmuş, bu şehrin sokaklarında büyümüş bir evladınız olarak, Bozüyük’ü daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek adına Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı sizlerin huzurun da resmen ilan ediyorum.

Bozüyük’ü, çağın gereksinimlerine uygun, sürdürülebilir, adil ve katılımcı bir yönetimle buluşturmayı amaçlıyoruz. Vizyonumuz, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, yaşam kalitesini artırmak ve her kesimin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmak üzerine odaklıdır”.

Temel İlkelerimiz:
1. Katılımcılık ve Şeffaflık: Yerel yönetimde karar alma süreçlerine halkımızın katılımını sağlamak, her kararı şeffaf bir şekilde paylaşmak temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır.
2. Sosyal Belediyecilik: Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir şehir için çalışacak, dezavantajlı gruplara destek olacak ve toplumsal dayanışmayı güçlendireceğiz.
3. Çevre Dostu Politikalar: Doğayı ve çevreyi korumak, sürdürülebilir bir gelecek için çevre dostu projelere öncelik vermek temel ilkelerimizden biridir.
4. Ekonomik Kalkınma: Şehrimizin ekonomik potansiyelini değerlendirerek, iş olanaklarını artırmak ve girişimcilik ruhunu desteklemek için çeşitli projeler geliştireceğiz.
Sizlerle İş Birliği İçinde:
Bu yolda yürürken, Bozüyük halkının görüşlerine ve taleplerine her zaman açık olacağımızı belirtmek isterim. Bu süreçte, şehrimizin geleceği için birlikte çalışacak, ortak akıl ve dayanışma içinde Bozüyük’ü daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.

Bozüyük’ümüz için hayallerimiz büyük, ama inancımız daha da büyük. Umuyorum ki birlikte, Bozüyük’ümüzü daha parlak yarınlara taşıyacağımız güzel günler bizi bekliyor.
Desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyor, birlikte güzel işlere imza atmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!