Emeklilerin sesini duymayan siyaset, siyaset değildir!

featured

Yıllardır açlık-yoksulluk sınırında yaşayan, yeni oluşmaya başlayan emekli sendikaları aracılığıyla seslerini duyurmaya, taleplerini dile getirmeye çalışan, geleceğe umutla bakmak isteyen emeklilerimiz, 3 Ocak 2023 günü Ankara’dan gelen “Emekli maaşlarına yüzde yirmi beş zam” haberiyle bir kez daha hayal kırıklığına uğramışlardır.

Her şeye yüzde yüz zam yapıldığı, sürücü belgesi harçlarına yüzde yüz yirmi iki zam yapıldığı koşullarda emeklilere yüzde yirmi beş zam yapılması, emeklilerin dertlerini ve çektikleri çileleri anlamamak ya da önemsememek anlamına gelmektedir.

Bu olumsuz durum, emeklilerimize ders verir niteliktedir. Emeklilerimiz, siyasi partilere, emekli sendikalarına üye olarak durumdan dersler çıkardığını göstermelidir.

Çare, siyasetin yapısını, yapılış biçimini, işleyişini tümden değiştirmektir.
Çare, emeğin başta siyaset kurumu olmak üzere her alanda egemen olmasını sağlamaktır.

Allah nasip eder de Bilecik’ten milletvekili olursam, önceliğim ve tercihim, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasaları yaparken içinden geldiğim emeklilerin ve emekçilerin özlük-ekonomik-demokratik hak ve çıkarlarını savunmak olacaktır.
Kamuoyuna saygılarımla..
Mustafa Aksu
CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!