Balık tutma yarışmasına ilgi büyüktü

featured

Eğlenceli bir yarış içerisinde geçen yarışmada birinci olan Fazlı Bozkurt’a ödülünü Dodurga belediye başkanı Selim tuna ,ikinci olan Burak Arabacı’ya ödülünü Bozüyük kent konseyi ve Bozüyük avcılar kulübü başkanı Nurettin oydu ,üçüncü olan Hüseyin Kayoluk’a ödülünü Dodurgalılar yardımlaşma ve kaynaşma derneği başkanı Emrah İyan, dördüncü olan Yaşar Ekinay’a ödülünü Kent konseyi başkan yardımcısı ve Güneşspor kulübü başkanı Ümit Kök ,beşinci olan Abdurrahman Arabacı’ya ödülünü dernek yöneticisi Osman Fişenk verdi.

Ayrıca tören sonrası kent konseyi başkan yardımcısı ve Güneşspor kulübü başkanı Ümit Kök Dodurga için yazdığı ve çerçevelettigi şiirini Belediye başkanı Selim tuna ve dernek başkanı Emrah İyan’a takdim etti .

Ümit Kök yaptığı açıklamada “Dodurganın ve barajının tanıtımınını sağlamak ve kaynaşmayı sağlayarak sosyal bir proje olarak geleneksel hale gelen bu yarışmaya her gecen gün ilginin arttığını görmek bizleri mutlu etti. Dodurgalı hemşehrilerimizin her zamanki gibi misafirperverliğini buradada gördük ayrıca belediye başkanımız Selim tuna ve Bozüyük kent konseyi başkanımız Nurettin Oydunun ,Dodurga barajı hakkındaki projelerini hepimiz bilmekteyiz ,inşallah bu projeler hayata geçince bu güzel barajımız halkımızın vazgeçilmezi olacak. Bu organizasyonu düzenleyen bizlere bu organizasyonu kazandıran ve bu etkinliği ilk olarak başlatan başta Dodurgalılar yardımlaşma ve kaynaşma derneği eski başkanı Mustafa Küplü’ye ve simdiki başkanı Emrah İyan’a yönetim kuruluna destek olan başta belediye başkanı Selim Tuna ve emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!