BUNA KAZA DENEBİLİR Mİ ?

featured

Geçtiğimiz gün İsmet İnönü Caddesi Yeşilkent Kavşağı’nda Erkan G. idaresindeki 26 RT 635 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Mirsad Polat.(25) idaresindeki 11 DE 024 plakalı motosiklete çarpmış ve motosiklet sürücüsü ağır yaralanarak Eskişehir Şehir hastanesinde yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Güvenlik kameralarına baktığımız zaman 26 RT 635 plakalı otomobil ,kırmızı ışık yandığı halde son hızla gaz kesmeden yaklaşması ve motosiklet sürücüsüne çarptığı zaman frene bile dokunmaması akıllarda soru işaretleri meydana getirdi.

Kamera görüntülerine bakıldığında kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin en sağındaki araç ile motosiklet sürücüsü arasında 1 metrelik boşluk, Orta refüj ile motosiklet sürücü arasında da 3 metre boşluk var. Arkadan gelen araç direksiyon bile oynatmadan düz istikamet ile geliyor ve çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle bile o direksiyon oynamıyor.

Sevgili okurlar önce videoyu iyice izleyin ,sonra yorumu siz yapın.Sizcede buna kaza denilebilirmi ?

VİDEOYU İYİ İZLEYİN;

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!