Bozüyük’te neler oluyor ! Mideniz bulanacak !

featured

Bu gün yaşanan bir olay Bozüyük’ün cılkı çıkmış dedirtecek cinsten. Bir işletme sahibi, başka bir işletme sahibini telefonla arayarak işyerine muhabbet etmek için davet eder. Bir süre sonra bu şahıs davet ettiği öteki işletme sahibini ağırlar ve bir süre sonra yanlarına bir bayan gelir. Bayan kurban olarak seçilen öteki işletme sahibine çok sıcak ve samimi davranır.

Bu esnada önlerine viski gelir ve içmeye başlarlar. (Kurbanın iddiasına göre bu içki ilaçlıdır.) Bayan bir süre sonra kurban olarak seçilen kişinin koluna girerek “hadi gel yukarıya çıkalım” der ve üst katta bulunan yerden açılmış kapı büyüklüğündeki delikten bir odaya girerler. İlaçlı viskinin etkisi ile kurban bundan sonrasını hatırlamamakta.

Bir zaman sonra kendisine gelen kurban taksiye binerek o yeri terk eder. İşletmesinde bankasının hesap bilgilerini incelerken iki defa hesabından 3000 TL. dan toplamda 6000TL. para çekildiğini fark eder. Olay burda başlar, hesap ekstresinde hesabından para çekenin gittiği işletme sahibinin işletme adı çıkar.

Kurban rızası olmadan para çeken işletme sahibini arar ve durumu ona anlatır, niye böyle birşey yaptın diye sorduğunda oda kendisine telefonunda cinsel birliktelik görüntülerinin olduğunu, daha 5000TL para vermez ise bu görüntüleri internetten yayacağını ve bunun daha devam edeceğini söyler.

Bu durum karşısında Bozüyük ilçe Emniyet Müdürlüğüne giden kurban durumu anlatır, şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine emniyet kuvvetleri harekete geçer, işyerlerine yaptıkları baskınla bu komployu kuran şahısları yakalar. Şahısların telefonlarında yapılan incelemede bahse konu olan video kayıtları ele geçirilir. Şahıslar Bozüyük adliyesine sevk edilir. Mahkemece tutuklanan şahıs Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilir.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!