BOZÜYÜK SANAT ATÖLYESİ YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARIYOR

featured

Uzun yıllardır Bozüyük’te faailiyet gösteren ve düzenledikleri resim sergileri ile ses getiren Bozüyük Sanat Atölyesi öğretmenleri Recai Yaşar ve Kevser Ünal tarafından her yaş gurubundan insanların yeteneklerini ortaya çıkarıyorlar.

Bozüyük Sanat Atölyesi öğretmenlerinden Kevser Ünal yaptığı açıklamada ; “Recai hocam ile bu işe gönlümüzü kalbimizi verdik ,buradaki asıl amacımız her yaş gurubuna hizmet edebilmek. Küçük yaş gurubu,okul öncesi yaş gurubu ,büyük yaş ve daha ileriki yaş guruplarından öğrencilerimiz var burada. Yetenekleri ortaya çıkarırken kendimizi sanata adıyoruz ,küçük çocuklarlar seramik çamuruyla bir şeyler üretmeye çalışıyorlar ,orta yaş resim gurubu dışarılarda farklı yerlerde değil ,burada kendimizi geliştirmek, kendimizi yenilemek ve kendimize bir şeyler katmak için için uğraşıyoruz.


Ben bu atölyeye ilk adımımı attığım zaman hiç resimle alakam yoktu. Recai hocama geldiğimde bu resim işiyle ilgili merak saldığımı söyledim. Kendisi bana ‘merakın varsa yeteneğinde vardır ,Kevser gel bu yeteneğini ortaya çıkartalım ‘ dedi. Bir hafta gibi kısa bir sürede ,Ufak tefek tekniklerle gerçekten güzel çizimler yaptık. Eğer sizde gizli kalmış yetenekleriniz varsa ve bunu ortaya çıkarmak istiyorsanız Bozüyük Sanat Atölyesine bekleriz.”

Bozüyük Sanat Atölyesi
Kasımpaşa Mahallesi ,Aşçılar sokak .No:5 Bozüyük
Tel :0 555 181 24 60

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!