BOZÜYÜK DOSTLARI DERNEĞİ PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

featured

Bozüyük’te yaptıkları projelerle gündeme gelen, aktif derneklerden biri olan Bozüyük Dostları Derneği, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için 15 yıl çalıştığı Pazaryeri Belediyesi için AK Parti’den aday adayı olan, fakat partisinden aday gösterilmeyince bağımsız belediye başkanı adayı olarak seçimlere giren ve zaferle çıkan Zekiye Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette dernek başkanı Mustafa Aksu hazırladıkları projeler ve dernekleri hakkında başkan Zekiye Tekin’e bilgiler verdi.

Dernek ziyaretinden memnuniyetini bildiren Zekiye Tekin’de yeni belediyecilik anlayışında ‘şeffaf’ belediyeciliği Pazaryeri’ne getirmek istediğini ve projeler kapsamında diyologları da ön planda tutacağını, Pazaryeri’nde dernek faaliyetlerine de önem verdiklerini belirtti. Zekiye Tekin “ben sadece Pazaryeri’nin değil bütün Türkiye’nin kız kardeşiyim” gerekirse Pazaryeri’me projelerimin gerçekleşmesi için siyasilerin ,iş adamlarının,üniversitelerin kapılarında bekleyeceğim” dedi. Çeşitli istişarelerin yapıldığı ziyarette ,tekrardan hayırlı olsun temennisiyle sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!