Asker uğurlaması faciayla sonuçladı

featured

Kaza, Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Yeni Mahalle Bahattin Şeker Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre asker eğlencesinden çıkan Ö.E.’nın kullandığı 43 RY 304 plakalı otomobil ile cadde üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, iki dükkana, ardından kaldırımdaki yayalara çarptı.

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ö.E. ile araçta bulunan arkadaşları S.A. ve M.D.’nin yanı sıra kaldırımdaki yayalar Kadri Güral, V. Ö. ve oğlu E.Ö. yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri yönlendirilirken, yaralarına ilk müdahalenin ardından Pazaryeri, Bozüyük ve Bilecik Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Kadri Güral, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Tedaviye alınan diğer yaralılardan otomobil sürücüsü Ö. E. ve V. E.’nin de durumunun ciddi olduğu belirtildi. Öte yandan araçta bulunanların asker eğlencesinden döndükleri ve otomobildeki bir kişinin askere gideceği iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!