Yaptıkları gözlemenin lezzeti bir çok yerde nam saldı

featured

Bozüyük’te bir çok insanın bile bilmediği Saraycık yolu, Şeker petrol tesisin yanında bulunan Şeker bahçe dinlenme yeri, yaptıkları birbirinden lezzetli gözlemeleri ile ün yaptı. Araçları ile Şeker Bahçe kır dinlenme tesisine uğrayan bir çok insan, yedikleri gözlemelerin tesirinde kalarak tekrar buraya gelmek istiyor.

Kadir Öztürk ve Hayriye Öztürk çiftinin birlikte işletmeciliğini yaptıkları Şeker Bahçe kır dinlenme yeri özellikle ailelerin ve gözleme severlerin uğrak yeri oldu. Konu hakkında bilgi veren işletme sahibi Kadir Öztürk yaptığı açıklamada, şunları belirtti.

Şeker Bahçe kır dinlenme yerimiz Bozüyük’den çok, çevre şehirlerden gözleme yemek için buraya geliyorlar. Temiz havada taze çay eşliğinde birbirinden lezzetli gözlemelerimizi yiyenler, kır dinlenme yerimize tekrar gelerek aynı hazzı tekrar tekrar tadıyorlar ve sevdiklerine bizleri tavsiye ediyorlar. Ziyadesi ile bu da bizleri çok mutlu ediyor.

Özellikle bizlere ait olan ballı cevizli gözlememizin namı Eskişehir, Kütahya, Kocaeli, Sakarya’ya varmış durumda. Bu şehirlerden sadece tarifi bize ait olan ballı cevizli gözlemeyi yemek için gelenler çok fazla. Buradan sizin vasıtanız ile Bozüyük halkına şunu söylemek istiyorum. Gelin bu lezzetleri sıcak taze çay eşliğinde sizlerde tadın” dedi.
Rezervasyon için 0 533 467 64 76 numaradan ulaşabilirsiniz. Afiyet olsun.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!