YAPILAN TERÖR SALDIRILARIN SONU GELMİŞTİR

featured

” Şubat 2020 tarihinde İdlip gerginliğini azaltma bölgesinde Türk Silahlı kuvvetleri mize yapılan hain saldırıda 34 kahraman askerimiz şehit edilmiştir. 32 evladımız da yaralanmıştır. Türk milletinin başı sağolsun.

TERÖR DEVLETÇİKLERİN OLUŞMASINA ENGEL OLMAK İÇİN

Bölgedeki varlığımız uluslararası adana ve suçi mutabakatları ile milli güvenliğimizi tehdit eden unsurların saldırılarına dayanmaktadır. Ülkemizin sınır güvenliğini korumak, milli sınırlarımızdan içeriye yeni bir göç dalgasının önüne geçmek, sınırlarımızın hemen karşısına terör devletçiklerinin oluşmasını engellemek için bölgede olmak zaruridir.

TERÖRİSTLER ADETA SÜPÜRÜLDÜ

Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve Barış Pınarı harekatlarının sonuçlarına baktığımızda Türkiyeyi tehdit eden her gün onlarca roketli, havanlı saldırılar yapan teröristler adeta süpürülmüş ve sınıra yakın bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tespit edilmiş ülkemizin çok farklı bölgelerinde yapılan terör saldırılarının sonu gelmiştir. 

KAHRAMAN ORDUMUZ DİMDİK DURMAKTADIR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güvenliğini tehdit eden kim varsa ortadan kaldıracak güce ve kararlılığa sahiptir. Bizlere düşen kahraman ordumuzun maddi ve manevi imkanlarımızla dimdik durmaktır.

Hain saldırı sonrası başlatılan Bahar Kalkanı operasyonu hepimizin takip ettiği üzere binlerce düşman askeri öldürülmüş neredeyse bir ordu kuracak tankları, topları, uçaksavarları, hava savunma sistemleri, mühimmatları, milli imkanlarımızla üretilen silahlarımızla yok edilmiştir.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

Unutmayalım ki bizden önceki nesillerin kahramanlıkları da bugünkü gibi alınan cesur kararlar milli birlik ve beraberliğin tesisi ile mümkün olmuştur. Bu güzel toprakları vatan edindiğimizden beri hiçbir zaman işimiz kolay olmamış bundan sonra da kolay olmayacaktır.

Allah birliğimizi daim kılsın devletimizi ve ordumuzu payidar kılsın. Vatanımız ve değerlerimizi korumak için bu aziz milletin içinden çıkan kahraman şehitlerimize Allah rahmet eylesin gazilerimize de acil şifalar versin.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!